News

Accident cu 4 victime pe DN2, în Ilfov. Un șofer și-a pierdut viața

Un accident rutier grav s-a produs, vineri, pe DN2, în Ilfov. Două mașini au fost implicate, iar unul dintre șoferi a murit.
06.10.2023 | 22:56
Accident cu 4 victime pe DN2 in Ilfov Un sofer sia pierdut viata
Accident cu 4 victime pe DN2, în Ilfov. Foto (descriptiv): Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Accident cu 4 victime pe DN2, în Ilfov, în zona localității Şindriliţa, produs vineri seara. Evenimentul rutier grav s-a soldat cu moartea unuia dintre șoferi. Celelalte trei persoane au ajuns la spital.

Accident cu 4 victime pe DN2, în Ilfov

Încă o tragedie a avut loc pe șoselele din România, în județul Ilfov. Două mașini au fost implicate într-un accident teribil, în urma căruia au trei oameni au fost răniți, iar un bărbat și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Celălalt conducător auto a fost testat cu pentru alcool, iar rezultatul a fost negativ, conform polițiștilor. Momentan, nu se cunosc detalii cu privire la împrejurările în care s-a petrecut accidentul rutier.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii rutieri din Voluntari şi ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, iar din primele verificări au constatat faptul că, în urma accidentului rutier a rezultat rănirea a 4 persoane, dintre care una a decedat(un şofer).

ADVERTISEMENT

Celelalte trei au fost transportate la unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, anunță IPJ Ilfov.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că traficul rutier este restricționat în zona producerii evenimentului rutier. Măsura se aplică pe sensul de mers către Urziceni, iar circulația autoturismelor se desfășoară pe acostamentul drumului, polițiștii dirijând traficul.

ADVERTISEMENT

Un alt șofer a murit într-un accident, în Ialomița

Un alt accident cumplit s-a produs, vineri dimineață, în județul Ialomița. Implicate au fost un TIR și o mașină. Autoturismul a fost spulberat de autovehiculul de mare tonaj. În urma impactului, șoferul mașinii a decedat.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care și-a găsit sfârșitul pe DN2 – E85, denumit ”Drumul Morții”, între Urziceni și Cotorca, acolo unde a avut loc evenimentul nefericit.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost extras dintre fiarele mașinii, însă era inconștient. Medicii de pe ambulanță, sosiți de urgență în zona nenorocirii, au încercat zeci de minute să îl resusciteze pe șofer, însă manevrele au fost în zadar.

 

ADVERTISEMENT