News

Scene cumplite în Baia Mare: Soț și soție, găsiți morți într-un apartament. Prima ipoteză a anchetatorilor

Soț și soție, găsiți morți într-un apartament din Baia Mare. Descoperirea macabră a fost făcută de pompieri. Ce spun anchetatorii
09.02.2024 | 19:52
Scene cumplite in Baia Mare Sot si sotie gasiti morti intrun apartament Prima ipoteza a anchetatorilor
Soț și soție, găsiți morți într-un apartament. colaj Fanatik/ Foto Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Un eveniment șocant a avut loc, vineri, în Baia Mare. Doi oameni, soți și soție, au fost găsiți morți într-un apartament. Descoperirea macabră a fost făcută după ce pompierii au fost solicitați să stingă un incendiu izbucnit în locuința lor, de pe strada Uranus din municipiu.

Soț și soție, găsiți morți în propria locuință. Ce au descoperit polițiștii

După stingerea flăcărilor, pompierii au găsit trupul carbonizat al femeii, în vârstă de 45 de ani, pe un pat dintr-o cameră. Ulterior, bărbatul a fost și el găsit în bucătăria apartamentului, acolo unde s-a spânzurat.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii iau în calcul varianta crimei urmată de sinucidere. Potrivit presei locale, femeia ar fi fost înjunghiată, fără milă, de mai multe ori, înainte ca soțul să o stropească cu benzină și să îi dea foc.

Apoi, bărbatul ar fi mers în bucătărie, acolo unde și-a pregătit o funie, punându-și capăt zilelor. La fața locului au fost chemați pompierii, vecinii sesizând mirosul de fum din apartamentul celor doi.

ADVERTISEMENT

„La locul intervenției s-au deplasat două echipaje de stingere, un echipaj TIM, 1 autospecială de descarcerare și un echipaj SAJ. În urma incendiului au rezultat două victime, ambele decedate”, a transmis ISU Baia Mare.

Cei doi aveau doi băieți de 17, respectiv 21 de ani. Conform vasiledale.ro, ambii lucrau ca șoferi de TIR și păreau că se înțeleg foarte bine. Însă, de ceva vreme relația lor se schimbase, iar femeia a intentat proces de divorț.

ADVERTISEMENT

De altfel, săptămâna viitoare ar fi urmat să aibă primul termen. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, nu a putut să accepte faptul că soția se va separa de el și a decis să o ucidă, iar apoi să își va viața.

O femeie din Bihor și-a ucis fratele cu sânge rece

Un alt caz cutremurător a avut loc, în urmă cu câteva zile, în județul Bihor. O femeie și-a ucis fratele, în vârstă de 42 de ani, iar apoi i-a aruncat cadavrul pe un câmp, între Oradea și Sântandrei.

ADVERTISEMENT

Trupul bărbatului a fost găsit joi dimineața. Potrivit cercetărilor, el ar fi fost ucis chiar de una dintre cele trei surori ale sale. Se pare că femeia era sătulă de conflictele pe care le avea cu fratele ei, care obișnuia să ia banii familiei pentru a-și cumpăra alcool.

 

ADVERTISEMENT