News

Sfârșit cumplit pentru un cuplu din Mureș. Au fost găsiți morți chiar de fiul lor

Un cuplu din județul Mureș a sfârșit într-un mod cumplit. Fiul este cel care și-a găsit părinții morți în propria lor casă.
27.01.2024 | 16:16
Sfarsit cumplit pentru un cuplu din Mures Au fost gasiti morti chiar de fiul lor
Sfârșit cumplit pentru un cuplu din Mureș. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sfârșit cumplit pentru un cuplu din Mureș, soț și soție, care au fost găsiți morți în propria casă. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fiul celor doi. Bărbatul a venit la locuința părinților pentru a verifica ce s-a întâmplat cu ei.

Sfârșit cumplit pentru un bărbat și o femeie din Mureș

Pentru că nu reușea să îi contacteze telefonic, fiul a mers la casa părinților din localitatea Câmpenița, județul Mureș. El bănuia că s-ar fi putut întâmpla ceva rău. Din păcate, suspiciunile bărbatului s-au adeverit, găsindu-și părinții morți în casă.

ADVERTISEMENT

A sunat la 112, iar la locuința cuplului din Câmpenița a ajuns un echipaj de poliție de la Secția 3 de Poliţie Rurală Râciu. Ulterior, la fața locului s-au deplasat și criminaliștii, pentru efectuarea cercetărilor.

„Astăzi (vineri), în jurul orei 11:30, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Râciu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din Câmpeniţa, două persoane au fost găsite decedate.

ADVERTISEMENT

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş şi Serviciului Criminalistic Mureş. Pentru desfăşurarea de activităţi specifice de cercetare penală”, a transmis IPJ Mureș.

Ce a arătat rezultatul autopsiei

Familia și vecinii celor doi soți, în vârstă de 92, respectiv 77 de ani, au rămas fără cuvinte la aflarea veștii privind moartea fulgerătoare a acestora. Inițial, s-a presupus că bătrânii ar fi fost victimele unei morți violente, notează presa locală.

ADVERTISEMENT

Trupurile celor doi bătrâni au fost transportate la IML Târgu Mureș. Rezultatul necropsiei medico-legale avea să scoată la iveală cu totul altceva. Cei doi au pierit din cauza hipotermie, fiind expuși la frig, dar și a unei intoxicații cu monoxid de carbon.

„Cercetările sunt continuate în urmărire penală proprie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție din județul Mureș.

ADVERTISEMENT

Un caz similar a avut loc în luna martie a anului trecut în Târgu Mureș. Doi soți, ambii în vârstă de 84 de ani, au avut parte de un final la fel de tragic, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Ei au fost găsiți de vecini, când deja era prea târziu.

 

ADVERTISEMENT