News

Tragedie într-un parc din Constanța. Un bărbat a murit după ce a căzut în șanț

Incident fatal în zona Gării Constanța. Comunitatea șocată de moartea unui bărbat. Acesta ar fi căzut într-un șanț. Cercetările continuă.
03.07.2023 | 15:00
Tragedie intrun parc din Constanta Un barbat a murit dupa ce a cazut in sant
Un bărbat a murit după ce a căzut în șanț. Foto: Captura Video.
ADVERTISEMENT

Astăzi, într-un parc din zona Gării din Constanța, o persoană a decedat în urma unui incident trist. Potrivit primelor informații, victima, un bărbat, ar fi căzut în șanțul săpat în zonă pentru lucrările de reabilitare în desfășurare. Autoritățile au fost imediat alertate, iar polițiștii, pompierii și cadrele medicale au sosit la fața locului pentru a oferi asistență bărbatului.

Tragedie în Constanța

Cu toate eforturile depuse, echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul acestuia. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, care va ajuta la stabilirea exactă a cauzelor care au condus la tragicul eveniment.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc într-o zonă aflată în plin proces de reabilitare, ceea ce ridică întrebări cu privire la siguranța lucrărilor efectuate. Autoritățile locale au demarat imediat o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor precise în care s-a produs tragedia. Aceasta va urmări să identifice eventualele neglijențe sau probleme de siguranță care ar fi putut contribui la producerea accidentului dintr-un parc din Constanța.

Patru adulți și doi copii, internați la spital

Conform informațiilor furnizate de Poliția județeană, un accident rutier a avut loc pe DN 67 în localitatea Tomșani. Echipajele de urgență au fost alertate și au sosit rapid la fața locului, constatând că nu există persoane încarcerate în autoturisme.

ADVERTISEMENT

În total, opt persoane au fost implicate în accident, din care șase adulți și doi copii. Echipajele medicale au acordat primul ajutor la fața locului și au transportat cele șase victime la spitalele din zonă. Patru adulți și doi copii vor fi transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Vâlcea, în timp ce trei adulți și un copil vor fi direcționați către Spitalul din Horezu.

Potrivit rapoartelor medicale, toate victimele sunt conștiente și cooperante, ceea ce oferă speranțe pentru o recuperare completă. Cu toate acestea, starea lor de sănătate va fi monitorizată îndeaproape de către medicii de la cele două unități spitalicești.

ADVERTISEMENT

Traficul a fost blocat

Impactul puternic a cauzat blocarea totală a traficului pe DN 67, iar pe carosabil s-au înregistrat scurgeri de carburant, impunându-se o intervenție rapidă a autorităților pentru a rezolva această situație și a restabili circulația rutieră în zonă.

„Astăzi, polițiștii din Horezu au fost sesizați cu privire la faptul că s-ar fi produs un accident rutier în localitatea Tomșani. Din primele date, se pare că ar fi avut loc o coliziune între 4 auto pe DN 67, în localitatea Tomșani, județul Vâlcea.

ADVERTISEMENT

În urma impactului a rezultat rănirea a 6 persoane(4 adulți și 2 minori), care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea evenimentului rutier. Traficul se desfășoară alternativ”, au precizat reprezentanții ISU Vâlcea.

 

ADVERTISEMENT
Tags: