News

Tragedie la o grădiniță din Buzău: o educatoare a murit pe holul instituției. Ce probleme avea

O educatoare de doar 46 de ani din Buzău a murit, vineri, chiar pe holul grădiniței unde preda. Ce probleme avea femeia.
12.11.2023 | 16:18
Tragedie la o gradinita din Buzau o educatoare a murit pe holul institutiei Ce probleme avea
O educatoare de 46 de ani din Buzău a murit pe holurile grădiniței. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O tragedie fără margini a fost consemnată la o grădiniță din județul Buzău, acolo unde o educatoare de doar 46 de ani a murit pe holul instituției. Ce probleme medicale avea aceasta.

O educatoare de 46 de ani din Buzău a murit pe holurile grădiniței

De mai bine de două decenii, Maria Mirela Vâlcu era educatoare la grădinița din localitatea Ghergheasa, județul Buzău. Colectivul didactic buzoian o descrie ca fiind un dascăl devotat.

ADVERTISEMENT

Aceasta iubea enorm copiii și nu accepta deloc să stea departe de ei, în ciuda faptului că de mai mulți ani de zile ducea pe picioare o afecțiune cronică a rinichilor. Femeia urma regulat ședințe de dializă.

Apoi își concentra puterile și emoțiile și se întorcea în fața micuților. Era mereu pozitivă și zâmbitoare, în ciuda suferinței care se ascundea în interiorul ei. Ziua de vineri, 10 noiembrie, avea să-i fie una fatală.

ADVERTISEMENT

La orele dimineții, cu puțin timp înainte ca micuții să ajungă la grădiniță, Mariei Vâlcu i s-a făcut rău. Prezentă în zonă, femeia de serviciu a ajutat-o să iasă din sala de clasă, însă apoi s-a prăbușit.

Colegii de la grădiniță au chemat salvarea, însă era prea târziu. La sosirea echipajului medical nu mai rămăsese nimic de făcut. Doctorii nu au mai putut decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT

Care este cauza decesului educatoarei din Buzău

Luând în considerare problemele medicale vechi și grave ale femeii, medicii au decis ca trupul neînsuflețit să nu mai fie transferat la morga SML. Din informațiile celor de la ReporterBuzoian, cel mai probabil, femeia a suferit un accident vascular cerebral.

Deși știau despre afecțiunile educatoarei, colegii de cancelarie și toți cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc. ”Colectivul Școlii Ghergheasa regretă enorm trecerea în neființă a doamnei Vâlcu Maria Mirela.

ADVERTISEMENT

A fost un cadru didactic titular, om cu o experiență deosebită în învățământ, devotată copiilor și meseriei, prieten adevărat și om de bază al școlii”, a transmis prof. Claudia Burlacu, directoarea Școlii Gimnaziale Ghergheasa.

În urma sa, Maria Mirela Vâlcu lasă, pe lângă colegii și micuții de la grădiniță, și o familie îndurerată. Aceasta era căsătorită și avea o fiică în vârstă de 21 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: