News

Un copil de doar 3 ani a murit la o grădiniță din Satu Mare. Cum s-a petrecut tragedia

Tragedie la o grădiniță din județul Satu Mare: un copil de 3 ani a murit în timpul orelor, miercuri. Micuțului i s-a făcut rău.
26.04.2023 | 23:27
Un copil de doar 3 ani a murit la o gradinita din Satu Mare Cum sa petrecut tragedia
Un copil de 3 ani a murit la o grădiniță din Satu Mare. Micuțului i s-a făcut rău. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie la o grădiniță din județul Satu Mare: un copil de 3 ani a murit în timpul orelor. Din primele informații, se pare că micuțului i s-ar fi făcut rău. Medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva.

Un copil de 3 ani a murit la o grădiniță din Satu Mare. Micuțului i s-a făcut rău

Din informațiile oferite de Poliția Satu Mare, tragedia a avut loc în jurul orelor 14.30. Atunci, oamenii legii sătmăreni au fost sesizați de către Spitalul Județean Satu Mare despre decesul unui minor.

ADVERTISEMENT

Ulterior, s-a aflat că victima este un copil în vârstă de 3 ani din Agriș, Satu Mare. Micuțul a decedat după ce i s-a făcut rău la grădiniță. Copilul a fost preluat de către un echipaj de ambulanță. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate zeci de minute, s-a constatat decesul acestuia.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că unui minor de 3 ani, domiciliat în localitatea Agriş, în timp ce se afla în incinta grădiniţei din aceeaşi localitate, i s-ar fi făcut rău.

ADVERTISEMENT

Minorul a fost preluat de către un echipaj de ambulanţă, însă, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, s-a constatat decesul acestuia. În cauză, nu sunt suspiciuni, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ.

Corpul neînsuflețit el micuțului a fost depus la Prosectura Spitalului Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. De precizat că în cauză nu sunt suspiciuni. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT

Cum au aflat părinții copilului de tragedie

Publicația locală Presasm oferă informații terifiante legate de acest caz. Aflăm că, imediat după ce copilului i s-a făcut rău, educatoarea a alertat părinții. Aceștia au fost anunțați că micuțul vomită, iar starea acestuia este tot mai rea.

În scurt timp, copilul a leșinat. Părinții au pornit cu mașina personală spre Satu Mare. La un moment dat, ei au făcut joncțiunea cu echipajul SMURD care îl transporta pe copil.

ADVERTISEMENT

La grădinița unde era înscris băiatul învață aproximativ 20 de copii. Deși aici se afla o asistentă, iar educatoarea are studii în domeniu, băiețelul nu a mai putut fi salvat. Familia victimei mai are trei copii, cel mai mare dintre ei având 20 de ani.

ADVERTISEMENT