Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cojocaru, ofiţerul de securitate al FRF, îşi revine după AVC-ul suferit: “A început să reacţioneze! Strânge mâna”

Sorin Cojocaru, responsabilul de Ordine și Siguranță al FRF, a suferit un atac vascular cerebral. Oficialul a stat timp de opt ore în operaţie.
19.11.2023 | 14:02
Sorin Cojocaru ofiterul de securitate al FRF isi revine dupa AVCul suferit A inceput sa reactioneze Strange mana
Sorin Cojocaru, ofiţerul de securitate al FRF, a suferit un atac vascular cerebral! 8 ore în operaţie! Sursa: captură Digisport
ADVERTISEMENT
19-11-2023
12:05

Sorin Cojocaru îşi revine după AVC-ul suferit în urmă cu două săptămâni!

Sunt veşti foarte bune despre Sorin Cojocaru. Ofiţerul de securitate al FRF începe să îşi revină după AVC-ul suferit la începutul lunii noiembrie: 

“În urmă cu puţin timp, am aflat noi detalii despre el. A început să reacţioneze, strânge mâna, a plâns când a văzut un clip cu căţeluşa lui, în spital. Este tot paralizat, din păcate a luat şi o bacterie de acolo”, a dezvăluit Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Sorin Cojocaru

Managerul de securitate al Federaţiei Române de Fotbal, Sorin Cojocaru, a suferit un AVC. Oficialul a fost operat timp de opt ore, starea de sănătate a lui Cojocaru fiind delicată.

Sorin Cojocaru, ofiţerul de securitate al FRF, a suferit un atac vascular cerebral!

Sorin Cojocaru este în Federaţia Română de Fotbal de mai bine de un deceniu şi este responsabill de Ordine şi Siguranţă al FRF. Înainte de a intra în Federaţie, Cojocaru a activat în presa sportivă.

ADVERTISEMENT

Anunţul trist vine cu o săptămână înainte de reunirea lotului echipei naţionale pentru meciurile decisive pentru Euro 2024 cu Israel şi Elveţia, care se vor disputa la Budapesta şi în Bucureşti, pe Arena Naţională.

Pentru meciul cu Israel, măsurile de securitate sunt draconice, având în vedere faptul că adversarii noştri nu pot să îşi desfăşoare meciurile pe propriul teren din cauza atacurilor devastatoare ale Hamas.

ADVERTISEMENT

Sorin Cojocaru, prezent la Euro 2016!

Sorin Cojocaru este ofiţerul de securitate prezent non-stop lângă echipa naţională şi la ultimul turneu final la care s-a calificat România, Euro 2016. Prin intermediul său, autorităţile au comunicat toate informaţiile privind siguranţa “tricolorilor”.

La turneul final din Franţa, Jandarmeria Română a asigurat 10 ofiţeri care să asigure securitatea “tricolorilor” pe timpul Campionatului European pe care “tricolorii” l-au părăsit după faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Sorin Cojocaru este unul dintre oamenii care au rămas în Federaţia Română de Fotbal încă de pe vremea lui Mircea Sandu. El a rămas şi după schimbarea de “regim”, în 2014, când puterea a fost câştigată de Răzvan Burleanu.

România, aproape de primul turneu final după opt ani!

Naţionala României este aproape de primul turneu final după o pauză de opt ani. România joacă pe 18 noiembrie cu Israel, la Budapesta. Apoi, trei zile mai târziu, “tricolorii” primesc vizita Elveţiei, pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

Înaintea ultimei acţiuni, România este lider în grupa preliminară, cu 16 puncte după opt meciuri. Elveţienii sunt pe doi cu un punct mai puţin, dar şi un meci mai puţin disputat. Israel are două meciuri în minus şi 11 puncte.

ADVERTISEMENT