News

Tragedie la Țăndărei. Fetiță de 5 ani, moartă după ce ar fi fost spălată de bunică cu o substanță toxică. Verișorii ei, în stare gravă la spital

O fetiță de cinci ani din a murit, iar verișorii ei sunt în stare gravă. Ar fi fost spălați de bunica lor cu o substanță toxică
22.12.2023 | 10:58
Tragedie la Tandarei Fetita de 5 ani moarta dupa ce ar fi fost spalata de bunica cu o substanta toxica Verisorii ei in stare grava la spital
Bunica minorilor i-ar fi spălat cu o substanță toxică pentru a-i scăpa de păduchi Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Ceilalți doi copii, un băiețel de 1 ani și 11 luni și o fetiță de 10 ani au ajuns în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde au fost transferați de la unități spitalicești din Țăndărei și Slobozia.

Fetiță de 5 ani, moartă după ce a fost spălată de bunică cu o substanță toxică

Cazul a intrat în atenția polițiștilor care u fost sesizați de cadrele medicale de la Spitalul Orășenesc Țăndărei, unde au ajuns doi dintre copii. Din nefericire, fetița de 5 ani nu a putut fi salvată.

ADVERTISEMENT

”La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 20:30, Poliția Orașului Țăndărei a fost sesizată de către cadrele medicale de la Spitalul Țăndărei despre faptul că la camera de gardă au fost aduși doi minori de 5, respectiv 1 an și 11 luni care ar fi fost intoxicați cu o substanță toxică.

Minora de 5 ani a decedat, iar minorul de 1 an și 11 luni se află în stare grava la Spitalul Orășenesc Țăndărei.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o altă minoră, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia cu simptome asemănătoare”, au informat oamenii legii.

Fata de 10 ani și minorul de 1 an și 11 luni sunt frați, iar minora de 5 ani este verișoara acestora, potrivit unor surse citat de Antena 3 CNN. Nenorocirea s-ar fi produs din cauză că bunica lor, în vârstă de 35 de ani, ar fi încercat să-i scape de păduchi și i-ar fi spălat cu o substanță toxică, posibil Tomoxan. Acesta se folosește împotriva păduchilor și altor paraziți externi la animale.

ADVERTISEMENT

Băiețelul de 1 an și 11 luni și sora lui, în vârstă de 10 ani, au fost transferați și se află internați, în stare gravă, la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

”Cercetările sunt continuate de o echipă complexă sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorului.

ADVERTISEMENT

Totodată a fost informată D.G.A.S.P.C. Ialomița, în vederea derulării activităților din competență”, au mai precizat polițiștii.

ADVERTISEMENT
Tags: