Sport

Tragedie pentru un mijlocaș de la FC U Craiova 1948. Fotbalistul și-a pierdut mama înaintea partidei cu FC Argeș

Samuel Asamoah traversează momente dificile, după ce a aflat că mama sa a decedat. FC U Craiova 1948 a anunțat tragedia prin care trece mijlocașul togolez.
12.12.2022 | 10:40
Tragedie pentru un mijlocas de la FC U Craiova 1948 Fotbalistul sia pierdut mama inaintea partidei cu FC Arges
Tragedie pentru un jucător de la FC U Craiova 1948. Mijlocașul oltenilor și-a pierdut mama înaintea partidei cu FC Argeș. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 i-a transmis condoleanțe lui Samuel Asamoah, care și-a pierdut mama înaintea confruntării cu FC Argeș din SuperLigă. Elevii lui Nicolo Napoli vor juca împotriva piteștenilor luni, de la ora 17:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Samuel Asamoah și-a pierdut mama înainte de FC U Craiova 1948 – FC Argeș

FC U Craiova 1948 se pregătește pentru confruntarea cu trupa lui Marius Croitoru, iar Nicolo Napoli speră ca elevii săi să se impună pe stadionul „Ion Oblemenco”. Oltenii își doresc să continue parcursul bun de la reluarea campionatului și să câștige șase puncte din ultimele două confruntări din 2022.

ADVERTISEMENT

Samuel Asamoah este unul dintre cei mai apreciați jucători din lotul celor de la FC U Craiova 1948. Mijlocașul din Togo a ajuns în vara anului 2021 la formația din Bănie și a reușit să strângă peste 50 de apariții în tricoul „alb-albaștrilor”.

Togolezul traversează o perioadă dificilă, după ce a aflat vestea decesului mamei sale. FC U Craiova 1948 a anunțat decesul acesteia prin intermediul paginii oficiale și i-a transmis lui Samuel Asamoah condoleanțe.

ADVERTISEMENT

„Clubul nostru este alături de Samuel Asamoah, cel care trece prin momente dificile după trecerea în neființă a mamei sale, și transmite sincere condoleanțe întregii familii! Stay strong, Sammy”, se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a oltenilor.

Nicolo Napoli, mesaj pentru Samuel Asamoah: „Este greu când moare cineva din familie”

În timpul conferinței de presă înaintea meciului cu FC Argeș, Nicolo Napoli i-a transmis un mesaj un Samuel Asamoah. Tehnicianul celor de la FC U Craiova 1948 a mărturisit că este o lovitură grea, pentru mijlocașul „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„În primul rând vreau să îi transmit condoleanțe lui Asamoah, pentru că mama lui a murit. Este greu când moare cineva din familie”, a declarat tehnicianul celor de la FC U Craiova 1948.

Oltenii sunt încrezători, după victoriile obținute în SuperLigă și Cupa României Betano. Ionuț Gurău și-a câștigat postul de titular în poarta celor de la FC U Craiova 1948 și speră continuă o nouă victorie împotriva trupei antrenate de Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

„Vom avea un meci dificil, dar încercăm să ne facem jocul și să avem aceași atitudine foarte bună. Trebuie să mergem pe aceași linie ascendentă și să câștigăm cele trei puncte, să fim din ce în ce mai buni. Sperăm până la ultimul meci (n.r. că vor obține calificarea în play-off), vedem cum va fi.

Noi suntem foarte bine la antrenamente, dăm 100% în fiecare zi și echipa merge. Noi încercăm să luam fiecare meci în parte, iar la final vom vedea ce va fi. Suntem pe un drum bun, aratăm ca o echipă în teren și în afara lui și totul va veni de la sine dacă ne facem treaba”, a spus Ionuț Gurău.

ADVERTISEMENT