News

Tragedie rutieră în Iași: o mașină a intrat într-o casă. Accidentul, soldat cu decesul unui bărbat

O mașină a intrat într-o casă din localitatea Parcovaci, județul Iași. În urma acestui grav accident rutier, șoferul autoturismului a decedat.
27.10.2023 | 17:23
Tragedie rutiera in Iasi o masina a intrat intro casa Accidentul soldat cu decesul unui barbat
O mașină a intrat într-o casă, în județul Iași. Șoferul autoturismului, un bărbat, a murit. Sursa foto: Tele M Iași / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou accident mortal a avut loc în județul Iași, de această dată în localitatea Parcovaci, acolo unde o mașină a intrat într-o casă. În urma impactului, un bărbat a murit și o altă persoană a ajuns la spital.

O mașină a intrat într-o casă, în județul Iași. Șoferul autoturismului, un bărbat, a murit

Din datele ISU Iași aflăm că accidentul a avut loc în prima parte a zilei de vineri, 27 octombrie. Un autoturism a intrat cu viteză într-un colț de casă. Ambii oameni din vehicul, șoferul și un alt pasager, au suferit leziuni.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, la fața locului au intervenit angajații ISU de la Punctul de lucru Hârlău cu o autospecială de intervenție echipată cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, precum și un echipaj de prim ajutor calificat.

Din nefericire, la sosirea echipelor de intervenție, șoferul era încarcerat și prezenta leziuni incompatibile cu viața. Echipajul medical a acordat asistență medicală, dar, din păcate, nu au putut salva viața victimei. S-a declarat decesul bărbatului.

ADVERTISEMENT

În ceea ce o privește pe cealaltă victimă, aceasta a fost asistată medical de către echipajul de prim ajutor calificat prezent la fața locului. Cu doar o zi în urmă, joi, două persoane și-au pierdut viata într-un accident rutier la Lețcani.

Accident grav și în Cluj, între un camion și două mașini

Tot în cursul zilei de vineri, un alt accident rutier grav s-a produs pe raza localității Răscruci, în județul Cluj. Aici, un camion și două mașini au intrat în coliziune puternică.

ADVERTISEMENT

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit prompt. ”În urma accidentului a rezultat o singură victimă, și anume o femeie. Aceasta nu a fost încarcerată și a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ”, a transmis ISU Cluj.

Ulterior, victima a fost transportată la spital. ISU Cluj a deplasat la fața locului două autospeciale și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Traficul rutier în zonă s-a desfășura zeci de minute cu anumite restricții în timpul operațiunilor de salvare și curățire a zonei.

ADVERTISEMENT

Un eveniment rutier a fost consemnat și în Prahova. Două mașini s-au ciocnit pe DN 1B, în apropierea localității Valea Călugărească. Din datele Infotrafic, o șoferiță de 42 de ani, care se deplasa în direcția Ploiești – Buzău, din motive încă necunoscute, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 29 de ani.

În urma impactului, tânăra de 29 de ani și o minoră în vârstă de 6 ani, pasageră în același autoturism, au suferit leziuni. Testele efectuate cu aparatul etilotest au indicat că niciuna dintre conducătoarele auto nu consumase alcool.

ADVERTISEMENT