News

Tragedie rutieră în Neamț. O fată de 19 ani a murit și alți doi tineri sunt răniți, coliziune între două mașini

O nouă tragedie pe drumurile din țară. În Neamț, o fată de doar 19 ani a murit după coliziunea violentă dintre două mașini.
26.06.2023 | 11:49
Tragedie rutiera in Neamt O fata de 19 ani a murit si alti doi tineri sunt raniti coliziune intre doua masini
Trei tineri, implicați într-un tragic accident în Neamț: o fată de 19 ani a murit, alte două persoane spitalizate. Sursa foto: Neamț24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav s-a produs duminică seara în județul Neamț. O tânără de 19 ani a murit și alte două persoane au fost spitalizate. Impact devastator între două mașini.

Trei tineri, implicați într-un tragic accident în Neamț: o fată de 19 ani a murit, alte două persoane spitalizate

În jurul orei 19.00, autoritățile au fost înștiințate despre producerea unui accident rutier în comuna Bâra. Au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane.

ADVERTISEMENT

La locul coliziunii au ajuns rapid trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman.

Echipajele ISU au constatat că în urma evenimentului rutier cele trei persoane aflate în autoturisme erau încarcerate. S-a recurs la descarcerarea celor trei victime. Era vorba de persoane tinere, cu vârste de la 19 la 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pentru o tânără de 19 ani, pasageră într-unul din autoturisme, nu s-a mai putut face nimic. Inițial, fata a fost scoasă de pompieri în stare de inconștiență. S-au început manevrele de resuscitare, însă victima nu a răspuns procedurii, fiind declarat decesul.

În ceea ce privește celelalte două victime, doi bărbați de 19 și 23 de ani, după ce au fost descarcerate, acestea au fost preluate de echipajele SAJ și transportate la CPU Roman.

ADVERTISEMENT

Cum s-a produs accidentul din Neamț

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliția Neamț au venit cu informații în legătură cu producerea accidentului din localitatea Bîra. Astfel, din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că un tânăr, de 19 de ani, din Sagna, conducea un autoturism pe un sector de drum în curbă.

La un moment dat, acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Mașina sa a intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto și decesul unei tinere în vârstă de 19 ani, din Boghicea, pasager în autoturismul condus de tânărul de 23 de ani.

Cei doi conducători auto, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, anunță IPJ Neamț, citat de ZiarPiatraNeamț.

ADVERTISEMENT