News

Lacrimi și durere pentru Olga, tânăra care a murit în accidentul din Suceava. „Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o”

Lacrimi și durere pentru Olga Scânteie. Femeia care a murit într-un accident teribil de ATV, a fost condusă pe ultimul drum.
08.06.2023 | 07:12
Lacrimi si durere pentru Olga tanara care a murit in accidentul din Suceava Nu vom uita niciodata veselia si gingasia fiintei pe care azi am pierduto
Lacrimi și durere pentru Olga, tânăra care a murit în accidentul din Suceava. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto Facebook
ADVERTISEMENT

Lacrimi și durere pentru Olga, tânăra care a murit în accidentul din Suceava cu doar câteva zile în urmă. Femeia a fost condusă pe ultimul drum, marți, după ce și-a pierdut viața în mod dramatic.

Lacrimi și durere pentru Olga. A murit într-un accident teribil de ATV

Tânăra se afla în team bulding alături de colegii de serviciu, în Câmpulung Moldovenesc. Sâmbătă, mai mulți dintre cei care făceau parte din grup au hotărât să meargă la Gura Humorului, pentru a închiria mai multe ATV-uri.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia se număra și Olga. Ea se afla la ghidonul ATV-ului, iar în spate era o pasageră, prietenă a femeii. La un moment dat, Olga a pierdut controlul asupra vehiculului, în timp ce se afla pe un drum forestier. Ulterior, s-a izbit de un copac.

Impactul a fost fatal pentru femeia din Iași. Prietena acesteia a reușit să sară de pe ATV, înainte să se producă coliziunea. Echipajele medicale ajunse la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes. Din cauza leziunilor grave, Olga a murit.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. În urma anchetei, polițiștii au aflat că tânăra nu purta cască de protecție. Totodată, va fi făcută și o expertiză tehnică pentru a se verifica dacă ATV-ul avea defecțiuni.

Olga a fost condusă pe ultimul drum

Marți, Olga Anca Scânteie a fost înmormântată. Familia și apropiații cu condus-o pe ultimul drum. Sicriul femeii a fost acoperit de flori și jucării. Tânără iubea animalele, sporturile extreme și excursiile în natură.

ADVERTISEMENT

În timpul pandemiei, femeia a început o afacere pentru care era foarte îndrăgită de copii. Transforma personajele preferate ale acestora în jucării, folosind materiale textile, așa cum arăta aceasta în mediul online.

În urma morții neașteptate, familia și prietenii sunt șocați și îndurerați. Pe pagina de Facebook a Olgăi curg mesajele înduioșătoare ale celor care au cunoscut-o pe tânăra care a plecat prea devreme dintre cei dragi.

ADVERTISEMENT

„Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Dumnezeu să o ierte!” „Pace peste sufletul său…Condoleanțe!” „Un om absolut minunat și plin de energie, un om ce ne aduna în jurul ei prin prezenta ei minunată”, au transmis apropiații femeii.

ADVERTISEMENT