News

Traian Băsescu, acuze la adresa noilor aleși! „Trebuie să terminăm cu propagandiști gen Șoșoacă”

10.04.2021 | 11:53
Traian Băsescu, acuze la adresa noilor aleși! „Trebuie să terminăm cu propagandiști gen Șoșoacă”
Traian Băsescu a atacat-o pe Diana Șoșoacă. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Traian Băsescu nu a ezitat și a lansat mai multe acuze dure la adresa noilor aleși! Fostul președinte a transmis și că românii trebuie să se ferească de infectarea cu coronavirus și să respecte întocmai regulile impuse de autorități.

Băsescu a ieșit la rampă atunci când a atacat-o pe Diana Șoșoacă, despre care a spus că e doar o propagandistă. Mai mult de atât, acesta consideră că actualul guvern este format din tâmpiți.

ADVERTISEMENT

„Romania nu are decat o sansa, sa nu impuna lockdown, iar populatia sa se fereasca. Adica sa purtam masca, sa stam la distanta si sa mergem in aglomeratie doar daca nu avem ce face.

Traian Băsescu, mai multe acuze la adresa noilor aleși!

Unii se uita ca sunt lockdown-uri in Franta, Anglia, Germania, Israel, dar alea sunt forte economice, noi nu ne comparam cu ei.

ADVERTISEMENT

Dar trebuie sa terminam cu propagandisti gen Sosoaca. Dar trebuie sa nu avem tampiti nici la guvern, pentru ca a inchide magazinele la 18 inseamna aglomeratie, lasa-le frate pana la 20, pana la 22.

Daca romanii nu sunt responsabili, nu au decat sa numere locurile de la ATI si sa tina minte ca doar un procentaj foarte mic din cei care ajung acolo scapa”,  a spus Traian Băsescu la România TV.

Vă readucem aminte că fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat și că momentul deschiderii unităţilor de învăţământ nu a fost bine pregătit, pentru că în cazul în care era o decizie pregătită, atunci proiectul comun despre regulile privind aceste aspecte ar fi trebuit să fie pe masa negocierilor de la Cotroceni şi să fie discutat şi analizat.

ADVERTISEMENT

El a adăugat că deschiderea şcolilor a fost o decizie politică, nu tehnică şi și-a exprimat teama că vor fi închise şcolile în curând.

„Am nepoţica care merge în clasa a I-a. Traian Junior merge la grădiniţă la grupa mare. Începe şcoală şi pentru ei. Nu vă ascund că am o strângere de inimă pentru că e evident: momentul nu e pregătit.

Dacă luăm lucrurile cum s-au făcut – ne aflăm în faţă unei decizii politice, nu a unei decizii tehnice. Decizia de deschidere a şcolilor a fost una politică. A convocat domnul preşedinte pe toţi cei care aveau responsabilităţi, s-a luat decizia politică de a se deschide şcolile şi pe urmă i-a trimis la ministere să facă ordinul comun al miniştrilor pentru a vedea în ce condiţii tehnice deschid şcoală”, a spus atunci Traian Băsescu.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri