News

Traian Băsescu, despre Victor Ciutacu: ”Avea loc doar pe colțul mesei bogaților din grupul de la Monaco”

20.11.2020 | 09:27
Traian Basescu despre Victor Ciutacu Avea loc doar pe coltul mesei bogatilor din grupul de la Monaco
Traian Băsescu, despre Victor Ciutacu: ”Avea loc doar pe colțul mesei bogaților din grupul de la Monaco”. Foto: colaj Hepta/Facebook
ADVERTISEMENT

Traian Băsescu continuă replicile acide la adresa lui Victor Ciutacu. Contrele dintre cei doi au pornit după ce fostul președinte l-a pus pe jurnalist într-un text în care vorbea despre blocarea unei reforme în Sănătate.

”Ce ghinion pe Dom` Ciutacu… A fost secetă în ziua în care l-a adus barza…”, a scris Băsescu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Conflictul a pornit după o altă postare în care Băsescu îi critica pe Ludovic Orban și Raed Arafat pentru un proiect de acum 8 ani. În text este menționat și Victor Ciutacu. Jurnalistul i-a răspuns ulterior cu ironie fostului președinte.

Traian Băsescu: Ce ghinion pe Victor Ciutacu. A fost secetă în ziua în care l-a adus barza…

Războiul dintre Băsescu și Victor Ciutacu a continuat. Fostul președinte al României a venit cu atacuri veninoase la adresa moderatorului de televiziune.

ADVERTISEMENT

„Dom` Ciutacu! Supărat că în postarea de ieri l-am menţionat doar în paranteză, “băiatul” care avea loc doar pe colţul mesei bogaţilor din “grupul de la Monaco” se dezlănţuie cu agresivitatea specifică celor în al căror creier este un deşert în care nu creşte nici măcar un cactus.

Ce ghinion pe Dom` Ciutacu… A fost secetă în ziua în care l-a adus barza…”, scrie Băsescu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Liderul PMP postase primul mesaj pe 18 noiembrie și amintise atunci un episod de acum 8 ani. În text e menționat și Victor Ciutacu.

„Ianuarie – februarie 2012. PSD-ul lui Ponta şi PNL-ul lui Antonescu scoteau oameni în stradă pentru blocarea proiectului de lege a sănătăţii care avea ca obiectiv reformarea sistemului de sănătate.

ADVERTISEMENT

Mai mult, actualul premier Ludovic Orban se ducea în piaţă, să se gudure pentru puţină popularitate marca USL, alături de protestanţii manipulaţi de vajnicii moderator de la televiziuni care azi “răcnesc” despre nereformarea sistemului (ce zici dom Ciutacu ?). Sigur şi Arafat “stăpânul salvărilor roşii”, a avut rolul lui. Când românii vor înţelege cât rău a făcut Arafat sistemului medical, Arafat va fi pensionar.” – scrisese pe facebook, Traian Băsescu.

ADVERTISEMENT