Life

“Trăiesc într-un iad. Nu prea ies din casă”. Coșmarul zilnic prin care trece actrița care a jucat-o pe Kelly din Familia Bundy

Una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood trăiește clipe de groază. Ce s-a întâmplat cu Christina Applegate, interpreta lui Kelly Bundy.
12.03.2024 | 23:20
Traiesc intrun iad Nu prea ies din casa Cosmarul zilnic prin care trece actrita care a jucato pe Kelly din Familia Bundy
Actrița din ”Familia Bundy” trăiește un coșmar de mai bine de trei ani de zile. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Pentru unele persoane, celebritatea poate fi ca o sabie cu două tăișuri. Deși mulți visează la ei, puțini sunt cei care conștientizează adevărate dezavantaje care vine la pachet odată cu ea. Una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, Christina Applegate a ajuns să treacă printr-un coșmar în fiecare zi.

Boala necruțătoare cu care se luptă Christina Applegate de trei ani

Christina Applegate este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate actrițe de la Hollywood. Ani la rând, aceasta a avut rolul lui Kelly Bundy, personajul din serialul celebru ”Familia Bundy”.

ADVERTISEMENT

Din păcate, deși s-a bucurat de aprecierea publicului la nivel mondial, viața ei nu este deloc atât de roz precum par. În ultimii ani, faimoasa actriță pare că trăiește un coșmar care este departe de a ajunge la final.

Cândva o femeie mereu cu zâmbetul pe buze, fericirea Christinei Applegate a fost umbrită de cele mai recente probleme de sănătate. Actrița de la Hollywood a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, iar această boală și-a pus amprenta pe fiecare zi a vieții sale.

ADVERTISEMENT

Probleme au început pentru Christina Applegate în anul 2008. Atunci, interpreta lui Kelly Bundy a aflat că suferă de cancer. Actrița a făcut tot posibilul pentru a scăpa de cruntul diagnostic. Au urmat lungi tratamente, inclusiv o intervenție de îndepărtare a ovarelor.

Actrița nu se mai poate deplasa fără să apeleze la ajutorul bastonului

Din fericire, a trecut cu bine peste acea etapă și părea că recuperarea merge mai bine ca niciodată. Din păcate, în 2021, actrița a mai primit o ”lovitură”, tot un diagnostic crunt care avea să o afecteze fizic și psihic.

ADVERTISEMENT

De aproape trei ani, Christina Applegate se luptă cu scleroza multiplă. Din cauza acestei boli crunte, actrița a trecut printr-o serie de transformări și este de nerecunoscut. În multiplele sale interviuri, Christina a recunoscut că nu este deloc cea mai bună perioadă din viața ei.

Nu doar că a afectat-o fizic și psihic, dar scleroza multiplă a făcut-o pe Christina Applegate să se retragă din viața publică. Deși actoria și lumina reflectoarelor sunt marea ei pasiune, vedeta nu a mai putut să se expună așa cum și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT

În prezent, aceasta este foarte precaută la tot ceea ce face și a pus sănătatea pe primul loc. Boala avansează pe zi ce trece, iar acum, celebra Kelly Bundy este nevoită să se deplaseze peste tot cu ajutorul unui baston.

Pentru cei care nu cunosc efectele sclerozei multiple, acestea sunt destul de evidente și de grave. Scleroza multiplă se manifestă prin tulburări de coordonare, pierderea echilibrului, dureri, dificultăți de vorbire și probleme de vedere. În unele cazuri, se poate ajunge chiar și la un stadiu mai avansat al efectelor, precum paralizia.

”Trăiesc într-un fel de iad. Nu prea ies din casă, așa că este un pic dificil ținând cont de starea în care mă aflu. Dar, bineînțeles, sprijinul este minunat și sunt foarte recunoscătoare”, a spus Christina Applegate pentru NBC News, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: