Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Transfer șoc la FCU Craiova. Apostolos Diamantis, prezentat oficial de olteni

FCU Craiova a anunțat oficial transferul fundașului grec Apostolos Diamantis. Jucătorul de 23 de ani a mai jucat în cariera sa la PAOK Salonic și Istanbulspor.
01.09.2023 | 20:29
Transfer soc la FCU Craiova Apostolos Diamantis prezentat oficial de olteni
FCU Craiova a anunțat oficial achiziționarea fundașului elen Apostolos Diamantis, care vine din postura de jucător liber de contract. Sursă foto: Facebook Fotbal Club Universitatea 1948
ADVERTISEMENT
01-09-2023
17:35

Diamantis, prezentat de FCU Craiova

FCU Craiova a anunțat oficial achiziționarea fundașului elen Apostolos Diamantis, care vine din postura de jucător liber de contract.

”Bun venit, Apostolos Diamantis! Apărătorul central grec în vârstă de 23 de ani, cu înălțimea de 1.87 de metri, a semnat un contract valabil pentru un sezon cu opțiune pentru încă două sezoane din partea clubului nostru. Diamantis a venit la echipa noastră din postura de jucător liber de contract, fiind ultima dată legitimat la clubul Istanbulspor.

Apostolos a fost format de academia echipei PAOK și a reușit performanța de a juca în rolul de căpitan pentru selecționata de tineret a Greciei, unde a strâns un număr de 27 de partide, la grupele U18, U19 și U21. În prima ligă a Greciei a jucat în 91 de meciuri!

Diamantis este al doilea jucător grec al nostru de la revenirea în prima ligă, după Papadopoulos. FCU Craiova 1948 îi urează bun venit și îi dorim cât mai multe performanțe în tricoul nostru! Apostolos Diamantis va purta numărul 25”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a grupării oltene.

Adrian Mititelu Jr. mai face un transfer șoc la FCU Craiova. Finanțatorul se pregătește să semneze cu un fundaș grec care a mai evoluat la nivel de club, pe la PAOK și Istanbulspor, formație din Superliga Turciei. Urmează ca jucătorul să fie anunțat după vizita medicală și după ce vor fi puse toate detaliile la punct.

Transfer șoc la FCU Craiova: “Face vizita medicală”

La FANATIK SUPERLIGA, analiștii din platoul emisiunii au discutat despre transferurile făcute în campionatul românesc. Printre mutări a apărut și un transfer șoc la FCU Craiova al unui fotbalist grec care a mai evoluat la PAOK și Istanbulspor, anunță Playsport.

ADVERTISEMENT

“FC U Craiova aduce un jucător grec în SuperLigă. Este vorba despre Apostol Diamantis, 23 de ani, care a jucat la Istanbulspor în prima ligă din Turcia, dar și la PAOK.

Are 18 selecții la naționala de tineret a Greciei. Și este jucător rămas liber de contract. Cel mai mult a jucat la OFI Creta 79 de meciuri. Și este crescut de PAOK Salonic.”, au fost informațiile oferite de gazda emisiunii, Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

După vestea primită, Alin Buzărin a comentat transferul șoc de la FCU Craiova și a amintit de mutarea lui Kyriakos Papadopoulos, fost jucător la Hamburg, Leverkusen, Schalke sau Leipzig: “La 23 de ani cam atâtea selecții trebuie să ai la naționala mare. Dar de ce o veni de acolo aici și pe vreo 10.000?

A mai venit și liber de contract. Cum a reușit să rămână liber de contract în ultima zi de transferuri și să vină aici? Mititelu a mai adus un fundaș grec. Dar a fost fotbalist, mare fotbalist. A venit la Craiova după ce a terminat-o cu fotbalul.”

ADVERTISEMENT

O nouă mutare importantă la CFR Cluj

Raul Clemeniuc este cea mai nouă mutare a ardelenilor. Un junior cu un fizic impresionant care are 1.82 înălțime și evoluează ca mijlocaș lateral. Transferul vine după ultimul succes al CFR-ului în campionat, 3-1 cu Botoșani.

“Un transfer de viitor pe care îl face CFR Cluj. Raul Clemeniuc, e român. Un jucător care e născut la Oradea, un mijlocaș de bandă stângă, 1.82, 17 ani, un jucător care este construit pentru un proiect al CFR-ului. Deci Raul Clemeniuc la CFR Cluj, chiar în aceste momente se semnează contractul la Cluj”, a spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu, despre noua filosofie de la CFR Cluj

Dănuț Lupu a discutat despre transferurile din SuperLiga. Legenda lui Dinamo este dezamăgit de lipsa investițiilor, dar și de calitatea slabă a fotbaliștilor români. Lupu a evidențiat faptul că străinii aduși liberi de contract se impun fără probleme în primul eșalon din România.

“Noi aducem în România jucători străini care nu au jucat sau care nu am auzit de ei, și totuși, venind în România sunt unii dintre cei mai buni jucători din campionatul românesc. Cum vrei să trecem de grupe? Cu jucători liberi de contract de care nu a auzit nimeni de ei.

Mai degrabă facem un proiect cum a făcut Gică Hagi. Campioana României face transferuri de 150 de mii de euro și spune că e unul din cele mai mari transferuri. Și atunci de ce mai vorbim de fotbal? Uitați-vă și la legea sportului, nu îi ajută pe patroni deloc. Știți cât e impozitul în Italia sau Spania la cluburi? 3%. Ei plătesc 3%, nu 20% la sută ca la noi”, a declarat Dănuț Lupu.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

FCU Craiova face un nou transfer

ADVERTISEMENT