Sport

Transferul lui Florinel Coman în străinătate nu e văzut cu ochi buni: ”Acolo nu aleargă nimeni pentru tine”

Florinel Coman este cel mai în formă jucător din SuperLiga și este aproape de câștigarea titlului cu FCSB, însă un transfer în străinătate ar putea să înseme declinul său.
09.04.2024 | 15:35
Transferul lui Florinel Coman in strainatate nu e vazut cu ochi buni Acolo nu alearga nimeni pentru tine
Florinel Coman este cel mai în formă jucător din SuperLiga și este aproape de câștigarea titlului cu FCSB, însă un transfer în străinătate ar putea să înseme declinul său. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a anunțat la FANATIK SUPERLIGAdouă echipe din Bundesliga, Stuttgart și Borussia Monchengladbach, sunt gata să plătească cele 5 milioane de euro pentru atacantul ”roș-albaștrilor”.

De ce e greu de realizat transferul în străinătate al lui Florinel Coman

Însă transferul la o formație din străinătate al lui Florinel Coman nu este văzut bine de toată lumea. Fostul internațional Basarab Panduru consideră că în marile campionate se joacă altceva și internaționalului român îi va fi greu să mai aibă realizările de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Florinel Coman, în acest moment, face ce vrea la FCSB, dar face bine, ajută echipa. S-ar putea ca aceste goluri multe să atragă atenţia cuiva. Însă fotbalul acesta nu cred că face cu ochiul cuiva, nu face cu ochiul nici coechipierilor ăia unde te duci. Poate acolo, dacă pleacă, joacă altceva.

Am văzut la naţională că joacă altceva, dar când se întâmplă asta, e schimbat în minutul 45 sau în minutul 60. Acel stil de joc altfel, cu venit înapoi, nu mai produce nimic în atac. Se transformă în jucătorul pe care-l vrem toţi, pe care-l vor şi cei din străinătate, vine, ajută în apărare, bagă alunecare, dar pe faza de atac nu mai are nicio realizare.

ADVERTISEMENT

Dacă va găsi o echipă care să-i permită să facă aşa ca la FCSB, va da goluri şi acolo, dar mi-e greu să cred, pentru că pe afară nimeni nu aleargă pentru tine, aşa că trebuie să alergi tu”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Florinel Coman și-a anunțat plecarea

Imediat după finalul meciului cu Universitatea Craiova, câștigat de FCSB cu 2-0, Florinel Coman a anunțat că e gata să plece la finalul campionatului. Atacantul e nerăbdător să câștige titlul cu echipa sa și apoi e pregătit de o aventură în străinătate.

ADVERTISEMENT

“Cred că voi pleca la vară. Îmi doresc să schimb. Îmi dau viața pe teren pentru echipă până atunci. Toate lumea își dorește să plece în străinătate”, a spus Coman, despre un posbil transfer în vară.

Florinel Coman a ajuns la FCSB în 2017, cumpărat în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro. În acest moment, el este cel mai important jucător din lotul ”roș-albaștrilor” și este o soluție pentru postul de extremă stânga la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Pentru a nu-l pierde pe Coman și a putea să se bazeze pe el în preliminariile Champions League, Gigi Becali a anunțat că e dispus să-i mărească salariul și vrea să-i dubleze clauza de reziliere care este în acest moment de 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,05 este cota pentru „total goluri prima repriză: peste 1,5 goluri” la meciul CFR Cluj - FCSB