Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Transferul uluitor ratat de Olimpiu Moruțan: ”Ofertă frumoasă, de Liga Campionilor!”

Olimpiu Moruțan a fost dorit de mai multe echipei în această vară, iar Giovanni Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că jucătorul a ratat un transfer excelent în Portugalia.
08.09.2023 | 12:21
Transferul uluitor ratat de Olimpiu Morutan Oferta frumoasa de Liga Campionilor
Olimpiu Moruțan a fost dorit de mai multe echipei în această vară, iar Giovanni Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că jucătorul a ratat un transfer excelent în Portugalia. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cele din urmă, așa cum impresarul a anunțat într-o ediție precedentă a FANATIK SUPERLIGA, internaționalul român a fost cedat de Galatasaray sub formă de împrumut la Ankaragucu.

Olimpiu Moruțan a ratat un transfer de senzație la Braga

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, agentul Giovanni Becali a mărturisit că este dezamăgit de faptul că nu a putut încheia transferul lui Olimpiu Moruțan la formația portugheză Sporting Braga.

ADVERTISEMENT

”Moruțan era cerut de multe echipe. În speță, Palermo, Bari, echipe care se bat la promovare, chiar Pisa unde a fost. Dar cea mai frumoasă ofertă a făcut-o Braga, echipă care se pregătea atunci să joace preliminarii pentru a intra în Champions League. Este în Champions League.

A făcut o ofertă frumoasă de 4,5 milioane, plus 500.000 pentru împrumut și un salariu frumos pentru jucător. Eventual dacă se făcea opțiunea, care era obligatorie condiționată de meciurile jucate.

ADVERTISEMENT

Galatasaray nu s-a opus, dar s-a întârziat, Braga nu mai avea timp. M-au chemat, dar Galatasaray aștepta ceva de prin Arabia, că-l vor vinde acolo cu 7, cu 10 milioane. Din cauza asta s-a întârziat și a picat. Ar fost cel mai reușit transfer din ultimii 2 ani”, a declarat Becali.

Ce urmează pentru Moruțan

Giovanni Becali a vorbit și despre viitorul lui Olimpiu Moruțan, după ce i se va încheia împrumutul în vara viitoare la Ankaragucu. ”Acum joacă împrumut la o echipă din Ankara, principalul obiectiv este să se salveze de la retrogradare, apoi vom vedea dacă cluburile se vor înțelege între ele.

ADVERTISEMENT

Pe mine nu mă mai interesează pentru că va mai avea un an de contract și să nu uităm că este un jucător de 25 de ani”, a spus impresarul despre internaționalul român, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Fostului atacant Robert Niță i-a părut rău că Olimpiu Moruțan nu a ajuns la Sporting Braga, considerând că ar fi fost un transfer mai mult decât benefic. ”Era lovitură. Competiție europeană, campionat foarte bun, sumă de transfer bună și bănuiesc că și jucătorul ar fi fost mulțumit”, a afirmat el.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Moruțan, transfer uluitor ratat

ADVERTISEMENT