Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Olimpiu Moruţan, salariu de top la noua echipă! Primele declarații. Update exclusiv

Olimpiu Moruţan a fost împrumutat de Galatasaray la Ankaragucu. Mijlocaşul a avut parte de o prezentare inedită la noua echipă.
21.08.2023 | 09:38
Olimpiu Morutan salariu de top la noua echipa Primele declaratii Update exclusiv
Giovanni Becali a rezolvat transferul lui Olimpiu Moruțan: „Salariu foarte bun”.
ADVERTISEMENT
21-08-2023
06:40

Olimpiu Moruțan, primele declarații după ce a semnat cu Ankaragucu

Olimpiu Moruțan a oferit primele declarații în calitate de fotbalist al lui Ankaragucu. După ce transferul său de la Galatasaray s-a materializat, mijlocașul de 24 de ani a reacționat pe rețelele de socializare.

„Deocamdată, îmi iau rămas bun de la o echipă din care voi fi mereu recunoscător că am făcut parte! Mulțumim personalului și tuturor fanilor minunați pentru sprijin și amintiri minunate”, a scris Olimpiu Moruțan, pe Instagram.

„Pășind într-o nouă aventură! Sunt fericit și entuziasmat de ceea ce urmează!”, a mai transmis Olimpiu Moruțan.

20-08-2023
17:55

Olimpiu Moruţan a semnat cu Ankaragucu!

Olimpiu Moruţan va juca la Ankaragucu, informaţie dezvăluită de Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA. Mijlocaşul a fost împrumutat de la Galatasaray şi va continua în prima ligă din Turcia.

Fotbalistul a ales să rămână în Superliga turcă în locul ofertelor din Serie B şi datorită salariului superior pe care turcii din Ankara îl oferă. Noul club i-a făcut o prezentare inedită lui Moruţan:

Olimpiu Moruţan pleacă de la Galatasaray şi va continua în Superliga din Turcia. Mijlocaşul român care a jucat în stagiunea precedentă la Pisa, va fi din nou împrumutat de gruparea Cim Bom.

Giovanni Becali a rezolvat transferul lui Olimpiu Moruțan: “Salariu foarte bun!”

Giovanni Becali a declarat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că Moruţan este dorit de două formaţii din Superliga turcă, Ankaragucu sau Pendikspor, ambele dorindu-l pe mijlocaş:

ADVERTISEMENT

„Azi se rezolvă transferul lui Olimpiu Moruțan. Galatasaray a insistat ca jucătorul să rămână în Turcia. Va semna cu Ankaragucu sau cu nou-promovata Pendikspor, care e din Istanbul. E vorba de un împrumut pe un an.

Ambele îl doresc şi îi dau un salariu foarte bun în comparaţie cu ceea ce lua în Italia. Un salariu ca lui Cicâldău. Nu pot să spun, dar un salariu foarte foarte bun.

ADVERTISEMENT

Va avea maşină, va avea casă. După care va avea un contract foarte, foarte bun. Aşteptăm un mail din partea amândurora. E ca şi cum dai cu banul. Vedem unde mergem.

Galatasaray vrea să rămână jucătorul în Turcia. Au relaţii bune cu unele echipe, atât economice, cât şi politice”, a spus Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruţan, vândut de FCSB în 2021 cu 4,2 milioane de euro

Olimpiu Moruţan a fost dorit de mai multe echipe din Serie B, dar în cele din urmă va evolua tot în Superliga din Turcia. Conform declaraţiilor lui Giovanni Becali, mijlocaşul ofensiv va avea un salariu superior celui din Italia.

Fotbalistul este cotat la 4,5 milioane de euro şi are contract cu Galatasaray până în 2026. FCSB l-a vândut în 2021 pentru 4,2 milioane de euro, unul dintre transferurile pe bani mulţi făcute de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească. HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, de la ora 10:30 numai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT