Life

Transformare uluitoare! Fiica Ozanei Barabancea arată la 16 ani ca la 20! Gloria pozează în rochii îndrăzneţe pe Instagram – FOTO

19.06.2020 | 14:51
Transformare uluitoare Fiica Ozanei Barabancea arata la 16 ani ca la 20 Gloria pozeaza in rochii indraznete pe Instagram   FOTO
Ozana Barabancea, alături de cei doi copii ai săi. FOTO: Facebook
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea are doi copii, pe Gloria, 15 ani, și pe Andrew, 19 ani, care au rezultat din mariajul cu renumitul pianist Sorin Terinte.

Fiica juratei ”Te cunosc de undeva” are un fizic armonios, însă pozează ca o tânără de 20 de ani, nicidecum de o adolescentă de liceu.

ADVERTISEMENT

Gloria știe cum să atragă atenția, motiv pentru care îmbracă ținute mulate, care-i evidențieze formele.

Ozana Barabancea are o fiică model

Deși nu se poate lăuda că rezultate excepționale la învățătură, Gloria obținând la Evaluarea Națională, în 2019, media 6,25, cu notele 5 la matematică și 7,50 la română, tânăra este pasionată de pian și de fotografie.

ADVERTISEMENT
Gloria Barabancea este fără doar și poate o tânără atrăgătoare. FOTO: FACEBOOK
Gloria Barabancea este fără doar și poate o tânără atrăgătoare. FOTO: FACEBOOK

Astfel, elevă a Colegiului Național de Muzică George Enescu din Capitală, Gloria Barabancea postează pe internet imagini care mai de care mai surprinzătoare.

 

View this post on Instagram

 

#vacation #summer🏖 #beach 🌊 #sun ☀️ #allwhite #happy

A post shared by Gloria Barabancea (@gloriabarabancea) on


Adolescenta apare în rochii mulate, maiouri decoltate sau machiată strident. Fiica Ozanei Barabancea are grijă ca fanii ei de pe internet să o vadă în cele mai bune ipostaze.

ADVERTISEMENT
Gloria Barabancea arată ca o tânără de 20 de ani, nicidecum ca o puștoaică de 16 ani. FOTO: INSTAGRAM
Gloria Barabancea arată ca o tânără de 20 de ani, nicidecum ca o puștoaică de 16 ani. FOTO: INSTAGRAM

Ozana Barabancea, infectată cu noul coronavirus

În timp ce fiica ei se bucură relaxată de viață, Ozana Barabancea a fost internată la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, după ce a contactat noul coronavirus.

Așadar, potrivit ultimelor informații apărute, până în acest moment, confirmate cu COVID-19 sunt vedetele Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir.

ADVERTISEMENT

Antena 1 a transmis un comunicat prin care a anunțat că filmările s-au sistat pentru moment.

” Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor.

ADVERTISEMENT

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.”, a fost menționat în comunicatul tansmis de postul Antena 1.