News

Transport de coșmar pentru un șofer de TIR din România. Ce a descoperit când unul dintre paleți s-a spart

Transport de coșmar pentru un șofer de TIR din România. Pățania prin care a trecut bărbatul în timpul unei curse în Marea Britanie
05.06.2023 | 10:04
Transport de cosmar pentru un sofer de TIR din Romania Ce a descoperit cand unul dintre paleti sa spart
Transport de coșmar pentru un șofer de TIR din România. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Transport de coșmar pentru un șofer de TIR din România. Bărbatul a povestit pățania prin care a trecut în timpul unei curse spre localitatea Linton, din Marea Britanie. Omul a descoperit ce transporta.

Transport de coșmar pentru un șofer de TIR din România. A găsit sute de larve într-un palet

Întâmplarea a fost relatată de către românul care lucrează ca șofer de TIR. Acesta a scris pe un grup de Facebook, destinat colegilor săi, ce a descoperit în timpul cursei spre Maria Britane.

ADVERTISEMENT

Șoferul nu a știut exact ce avea în TIR, decât în momentul în care unul dintre paleții pe care îi transporta s-a spart. Atunci, bărbatul a descoperit sute de larve ieșind din paletul respectiv.

„Vă salut dragilor!!!! În timp ce ăștia fac război greve și ce pancreasul meu mai inventează ăștia, își duc planul pana la cap. Azi cineva mi-a spart un palet și am rămas plin de stupoare și greață, la ce am văzut ca transport. Așa ceva nu se poate.Va rog sa distribuiți masiv”, a scris bărbatul pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Fiind întrebat de către colegii de breaslă dacă a fost anunțat cu privire la ceea ce transportă, bărbatul a precizat că pe paleți scria “For human consumption” (pentru consum uman), șocul fiind și mai mare, potrivit acestuia.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. În multe dintre comentarii s-a făcut referire la decizia recentă a unui lanț de magazine din Europa.  Supermarketul a introdus un produs alimentar pe bază de larve.

ADVERTISEMENT

„Viermi de făină, recent i-au declarat comestibili”. „Merg cu mujdei de usturoi și mămăligă”. „Hrană proaspătă și ecologică pentru UK”. „Mâncarea viitorului, ce te miră?”, sunt doar câteva dintre comentariile spumoase ale colegilor.

Pe de altă parte, alți internauți au fost de părere că viermii ar putea fi transportați în Marea Britanie și cu alt scop. „Momeala pentru pescuit poate?”, „Mâncare pentru tot felul de reptile”, au scris alți doi șoferi.

ADVERTISEMENT

Amintim că lanțul de magazine Lidl a lansat un burger cu larve și viermi de făină. Produsul se găsește deja în Irlanda și costă 3 euro. Deși consumul insecte a fost aprobat în Uniunea Europeană, doar 10% dintre europeni sunt dispuși să consume acest tip de produse, potrivit Playtech.ro.

ADVERTISEMENT