Life

Trapperul MGK 666, arestat. A bătut un adolescent pe o stradă din Bucureşti, alături de cinci indivizi

Trapperul MGK 666 a fost arestat după ce a bătut un adolescent pe o stradă din Bucureşti, alături de alți cinci indivizi. Cântărețul a fost implicat și în alte scandaluri.
16.07.2022 | 19:01
Trapperul MGK 666 arestat A batut un adolescent pe o strada din Bucuresti alaturi de cinci indivizi
Trapperul MGK 666, arestat după ce a bătut un adolescent pe o stradă din București. Sursa foto: YouTube/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Trapperul Andrei Mihalache, cunoscut mai degrabă ca MGK 666, a fost arestat după ce a bătut un adolescent de 17 ani pe o stradă din București. Cântărețul a venit însoțit alături de alți cinci indivizi.

Trapperul MGK 666, arestat după ce a bătut un adolescent pe o stradă din București

Cântărețul de trap l-a atacat violent pe un tânăr pe o stradă din Capitală, fiind “ajutat” de alți cinci indivizi, potrivit antena3.ro.

ADVERTISEMENT

MGK și ceilalți cinci agresori au fost arestați preventiv pentru loviri sau alte violențe. Trapperul a fost implicat și în alte scandaluri în trecut.

La finalul anului 2020, tânărul a fost săltat de oamenii legii după ce într-un videoclip au apărut imagini cu o armă de foc. Este de menționat că artistul nu deținea permis port-armă.

ADVERTISEMENT

După ce s-au efectuat perchezițiile, polițiștii au găsit un pistol calibru 9 mm și muniția aferentă. Acestea erau deținute ilegal.

“S-a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la o adresa din București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

Un alt trapper român a avut probleme cu legea

În luna iunie, un alt trapper din România a avut probleme cu legea. Este vorba despre MobTrap, care a susținut că a fost agresat de către un polițist în fața unei Secții de Poliție din Cluj-Napoca.

Tânărul a spus, la momentul respectiv, că polițistul respectiv l-a lovit violent în față cu pumnul.

ADVERTISEMENT

Pe numele cântărețului fusese emis un ordin de restricție după ce acesta ar fi amenințat și hărțuit în mod repetat o tânără de 20 de ani.

MobTrap ar fi devenit agresiv cu polițiștii, cărora le-ar fi aruncat vorbe grele. Mai mult, se pare că trapperul ar fi vrut să-i lovească pe oamenii legii. Agenții s-au imobilizat și l-au dus pe tânăr în arest.

Cântărețul a fost lăsat să plece acasă după 24 de ore petrecute în arest. Acesta ar fi ajuns și la UPU înainte de a fi ridicat de polițiști.

Ulterior, MobTrap a dezvăluit, în mediul online, că cel care l-ar fi bătut este chiar șeful Secției de Poliție.

Michael Emeka Rosenfeld, pe numele său real, are 19 ani și este un cântăreț de muzică trap român. Este originar din Nigeria.

ADVERTISEMENT