Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Trebuie desființat fotbalul în România? Bănel, răspuns sincer: „Mâine ești Pele”

Dezbatere intensă la Fanatik SuperLiga pe tema valului de critici primit de naționala României. Trebuie să continue sau nu fotbalul în România?
12.09.2023 | 12:27
Trebuie desfiintat fotbalul in Romania Banel raspuns sincer Maine esti Pele
Trebuie desființat fotbalul în România? Bănel, răspuns sincer: „Mâine ești Pele”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României a fost pusă sub lupă în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Invitații, în fruntre cu Bănel Nicoliță, au pus tunurile pe cei care i-au criticat vehement pe „tricolori” după 1-1 cu Israel.

Bănel Nicoliță pune stop criticilor echipei naționale: „Terminați, ăștia sunt jucătorii! Naționala e sfântă”

Unul dintre cei mai mari critici ai echipei naționale a României după remiza cu Israel din etapa a 5-a a Grupei I din preliminariile lui Euro 2024 a fost Viorel Moldovan. Fostul mare internațional i-a desființat pe „tricolori”, lucru care nu i-a picat bine lui Bănel Nicoliță, fotbalist cu 37 de selecții și 1 gol la prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare ok. Discursul de genul nu cred că convine nimănui, care iubește fotbalul și care e alături de echipa națională. Normal că nu mi-a plăcut declarația (n.r. – lui Viorel Moldovan), dar sunt sigur că a spus-o la nervi, dar e o părere a unui om care a jucat pentru echipa națională.

Pentru mine, când ajungeam la echipa națională, era cea mai mare bucurie, pentru că reprezinți România, reprezinți țara. Și cred că toți copiii, când eram mici, ne doream să ajungem la echipa națională a României să ne cânte imnul. E cea mai mare bucurie să ajungi acolo, să joci pentru țara ta.

ADVERTISEMENT

Cum să desființăm fotbalul? Azi poți să joci prost, mâine poți să fii Pele. Se schimbă repede situația. România, chiar dacă a făcut un meci slab, este o echipă puternică. Asta e, a întâlnit niște jucători, care au fost mult peste ai noștri și au și calitate.

Asta e România, mă, ăștia sunt jucătorii, terminați, nu mai avem Hagi, Mutu, Chivu, gata stop! P-ăștia îi avem, cu ăștia defilăm. Trebuie să fim alături de echipa națională indiferent ce. Chiar dacă nu se califică. Trebuie să fim mai uniți, nu să urmărim greșeala.

ADVERTISEMENT

Nu vorbesc acum de domnul Moldovan, vorbesc în general. Sunt foarte mulți oameni care nu își doresc să vadă România la un Euro. Vor să vadă doar scandal. Și asta e deranjant, că și eu am jucat pentru România.

Merg pe stradă și văd oameni care vorbesc. Și dacă îi întrebi, habar n-au. L-am întrebat pe unu aseară dacă știe cine a jucat în primul 11. Nu. Atunci de ce critici? Gândește-te că sunt milioane de copii și ajung să joace 20-30. E cea mai mare mândrie să joci pentru România!”, a declarat Bănel Nicoliță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Apoi, aveți posibilitatea să o vizionați și în premieră, în după-amiaza aceleiași zile, de la 17:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik.

Moldovan si Raducioiu, CONTRATI IN DIRECT de Banel Nicolita si Robert Nita

ADVERTISEMENT