Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 12 septembrie. Horia Ivanovici, invitați de top înainte de România – Kosovo

FANATIK SUPERLIGA continuă în forță cu o nouă ediție, marți, 12 septembrie. Horia Ivanovici îi are invitați pe Bănel Nicoliță, Florin Gardoș, Robert Niță și Alin Buzărin.
11.09.2023 | 20:15
Fanatik SuperLiga marti 12 septembrie Horia Ivanovici invitati de top inainte de Romania  Kosovo
FANATIK SUPERLIGA continuă în forță cu o nouă ediție, marți, 12 septembrie. Horia Ivanovici îi are invitați pe Bănel Nicoliță, Florin Gardoș, Robert Niță și Alin Buzărin. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o ediție de-a dreptul incendiară marți, 12 septembrie, de la ora 10:30. Horia Ivanovici şi invitaţii săi vă invită ”Să facem show” înaintea meciului România – Kosovo, unul ce poate decide multe lucruri în Grupa I din preliminariile Euro 2024.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 12 septembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici pregătește partida România – Kosovo alături de Nicoliță, Gardoș, Niță și Buzărin

România are un joc extrem de dificil împotriva reprezentativei din Kosovo, dar o victorie ar putea să le aducă liniște ”tricolorilor” în drumul lor spre Euro 2024. Un succes pe Arena Națională ar însemna scoaterea unei contracandidate din lupta la calificare.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și invitații Bănel Nicoliță, Florin Gardoș, Robert Niță și Alin Buzărin vor analiza în amănunt la FANATIK SUPERLIGA, marți, 12 septembrie, de la ora 10:30, ce trebuie să joace naţionala României şi care ar fi echipa ideală pe care Edi Iordănescu să o trimită în teren.

Analiştii FANATIK SUPERLIGA vor face toate calcule pentru Grupa I şi vor întoarce pe toate feţele jocurile rămase de disputat pentru a stabili cu exactitate care sunt şansele ”tricolorilor” de a ajunge la turneul final de anul viitor.

ADVERTISEMENT

Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui HORIA IVANOVICI și invitaților săi.

Se joacă la foc automat, însă toată lumea speră ca naționala României va reuși de această dată calificarea mult dorită. Discuțiile sunt departe de a se fi încheiat. Stați cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA pentru cele mai tari analize, comentarii și intervenții telefonice.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA este cea mai tare emisiune sportivă din media românească și se vede LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, NUMAI pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik. Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Pe această căldură de afară nu e nimic mai binevenit precum o sticlă sau o doză de AQUA Carpatica.

ADVERTISEMENT