Life

Trecutul dureros al Elenei de la Mireasa. Concurenta le-a povestit tuturor că a fost agresată de fostul iubit

Elena de la Mireasa a trăit clipe de coșmar alături de fostul său iubit. Povestea ei de viață i-a impresionat pe toți concurenții.
29.03.2024 | 21:55
Trecutul dureros al Elenei de la Mireasa Concurenta lea povestit tuturor ca a fost agresata de fostul iubit
Elena, noua concurentă de la Mireasa a trăit clipe de groază alături de fostul iubit. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Mireasa este una dintre cele mai urmărite emisiuni matrimoniale din România. De ani de zile, zeci de concurenți vin la TV pentru a-și găsi jumătatea. Unii dintre ei eu noroc și pleacă acasă cu un partener pe viață. Asta speră și Elena, concurenta care a trecut prin clipe de groază alături de fostul iubit.

Relația Elena cu iubitul agresiv nu a avut un final fericit

Emisiunea Mireasa este unul dintre formatele care a ajuns la inimile celor de acasă. Povestea concurenților, dar și conexiunile care se stabilesc între ei țin mereu publicul cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

În sezonul acesta, concurenții au decis să fie mai sinceri și mai transparenți ca niciodată. Pentru că petrec foarte mult timp unii în compania altora, aceștia au decis să nu mai aibă secrete și să își deschidă sufletul.

Elena se numără și ea printre concurentele care a ales să vorbească despre trecutul ei. Deși nu este deloc unul fericit, concurenta Mireasa a simțit să le povestească tuturor clipele de groază de care a avut parte.

ADVERTISEMENT

Înainte de a veni la emisiune, Elena a avut o relație care, din păcate, nu a avut un final fericit. Cel care se presupunea că trebuia să aibă grijă de ea și să o protejeze, s-a transformat într-o persoană agresivă.

Elenei nu i-a fost deloc ușor să vorbească despre asta, mai ales că unele momentele au afectat-o puternic. Iubitul ei a agresat-o mult timp, astfel că Elenei îi este aproape imposibil să uite clipele de groază petrecute alături de fostul partener.

ADVERTISEMENT

Elena de la Mireasa a trăit clipe de groază alături de fostul iubit

Concurenta de la Mireasa a recunoscut că a avut sentimente puternice pentru fostul ei iubit. Însă, la un moment dat, a realizat că nu mai poate continua într-o astfel de relație. Drept dovadă, a luat o decizie radicală.

Elena s-a despărțit de iubitul agresiv și s-a întors la familia ei, în Brăila. Nu i-a fost deloc ușor să înceapă viața de zero, dar a știut că a fost cea mai bună alegere pe care o putea face.

ADVERTISEMENT

”M-a trântit, mi-a pus mâna la nas și la gură, nu am mai avut aer, i-am băgat mâinile în braț. Următoarea zi am plecat acasă, în Brăila.”, a declarat Elena în emisiune, potrivit spynews.ro.

Din păcate, șederea Elenei la Brăila nu a fost una de durată. În tot acest timp, concurenta de la Mireasa a încercat să își caute un loc de muncă. Fiind vorba despre un oraș mic, aceasta nu a găsit niciun job care să-i garanteze un venit.

Forțată de împrejurări, Elena s-a văzut nevoită să revină la iubitul agresiv. Situația nu a fost deloc una roz, căci acesta a început să o închidă pe Elena în casa și să îi interzică să folosească telefonul.

”M-am întors ca și cum nimic nu s-a întâmplat. M-a încuiat încasă. La început a fost ok, eu păream ok, iar la un moment dat mi-a zis să las telefonul acasă și să merg cu el până în pădure la Băneasa.”, a mai spus concurenta în emisiune, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT