News

Trecutul întunecat al proprietarei firmei care asigură mentenanța ventilatoarelor de la Victor Babeș. Fosta soţie a lui Sebastian Vlădescu, urmărită de ghinioane

13.04.2021 | 16:05
Trecutul intunecat al proprietarei firmei care asigura mentenanta ventilatoarelor de la Victor Babes Fosta sotie a lui Sebastian Vladescu urmarita de ghinioane
Trecutul întunecat al proprietarei firmei care asigură mentenanța ventilatoarelor de la Victor Babeș. Fosta soţie a lui Sebastian Vlădescu, urmărită de ghinioane. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Vlădescu, un nume apărut în presă ca fiind printre proprietarii firmei Medist SRL, cea care asigura mentenanța instalației de oxigen și a inclusiv a ventilatoarelor din tirul ATI de la spitalul Victor Babeș, este o persoană de care ghinionul s-a ținut scai în ultimii ani.

Tragedia care a avut loc luni, 12 aprilie, la spitalul din Capitală, soldată cu trei decese în TIR-ul ATI de la Victor Babeș, se înscrie pe o listă cu evenimente nu tocmai plăcute pentru fosta parteneră de viață a ministrului de Finanțe din Cabinetul Tăriceanu.

ADVERTISEMENT

Trecutul acesteia este unul extrem de întunecat, fie că vorbim de planul profesional sau de cel sentimental. Viața i-a adus în cale lui Carmen Vlădescu numai întâmplări nefericite.

Fosta soţie a lui Sebastian Vlădescu, proprietara firmei care asigură mentenanța ventilatoarelor de la Victor Babeș, urmărită de ghinioane

Pentru Carmen Vlădescu, fosta soție a lui Sebastian Vlădescu, ministru de Finanțe (2005-2007) în Guvernul Tăriceanu, ultimii 16 ani au fost presărați cu o serie de episoade în urma cărora ar putea să se considere o femeie lovită de ghinion.

ADVERTISEMENT

Timp de 20 de ani, aceasta a format un cuplu cu fostul ministru. Căsătoriți în 1984, cei doi au divorțat în 2004. Separarea a avut la bază, scrie presa tabloidă, o escapadă a politicianului.

Divorțul de fostul demnitar nu reprezintă însă cel mai dificil moment din viața acesteia. Un moment cu adevărat dramatic a avut loc la un an distanță de la divorț, în 2005, atunci când aceasta a provocat un accident soldat cu un deces.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Sebastian Vlădescu a omorât un om, dar a scăpat fără închisoare

Pe 25 mai 2005, Carmen Vlădescu a provocat un accident teribil în apropierea orașului Tulcea, soldat cu un mort și cu doi răniți grav.

Ulterior, în februarie 2009, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea a scos-o de sub urmărire penală pe motiv că un bolnav psihic i-ar fi sărit în fața mașinii.

ADVERTISEMENT

”Când m-am apropiat de acesta, la circa 10 metri, am sesizat ca bărbatul respectiv a făcut câțiva pași lateral stânga, pătrunzând spre carosabil circa un metru”.

Potrivit Libertatea, individul în cauză a fost identificat ulterior ca Ioniță Florinel (37 de ani), bolnav psihic, aflat în evidentele Secției de Psihiatrie Tulcea.

În același timp, un pasager al Daciei 1310 a declarat în acelaşi dosar că l-a văzut şi el pe Ioniţă Florinel, dar nu intrând pe şosea: ”Am observat un bărbat în afara carosabilului, pe partea stângă din direcţia de mers”.

Sursa citată notează că și raportul Poliţiei, dar şi cele două expertize finale, tehnică (20 iulie 2005) şi criminalistică (8 ianuarie 2009), se bazează într-o proporţie suficientă pe declaraţiile lui Carmen Vlădescu, pe care şi le însuşeşte şi Rezoluţia de scoatere de sub urmărire penală a Parchetului Tulcea, din 19.02.2009.

Expertiza criminalistică din 8 ianuarie 2009 a dedus că viteza maşinii conduse de Carmen Vlădescu fusese stabilită la 92 km/h, în condițiile în care limita maximă admisă în acea zonă era de 90 de km/h. În dosar se precizează şi că vizibilitatea şi condiţiile de trafic erau optime la ora producerii accidentului.

Carmen Vlădescu, înșelată de fostul soț?

Cu un an înainte de acest tragic accident, Carmen Vlădescu a avut și o mare cumpănă în viața de familie. Presa de cancan a scris că fostul partener de viață al acesteia, Sebastian Vlădescu, ar fi avut o aventură chiar cu fina de cununie, Irina Boureanu, fosta soție a unui alt personaj trecut prin politică, Cristian Boureanu.

Evenimentul extraconjugal avea să fie confirmat ulterior de însuși omul politic. În 2010, într-un interviu pentru Cancan, Vlădescu respingea categoric acuzația că fură soțiile altora, dar recunoștea că nebunia cea mai mare pe care a făcut-o a fost atunci când a fugit de-acasă (în 2004) cu soția deputatului PD-L Cristian Boureanu.

”Am plecat de acasă, fără să stau să mă gândesc la nimic, am fugit pur şi simplu două săptămâni cu Irina”, spunea Vlădescu pentru publicația citată.

În anul 2000, cu Sebastian Vlădescu naș de cununie, Irina şi Cristian Boureanu îşi uneau destinele, apoi familia lor se mărea odată cu venirea pe lume a fiicei lor, Ioana. După doar patru ani de mariaj, Cristian Boureanu divorța de soţia sa, tocmai din cauza infidelității acesteia, care l-a înșelat cu fostul ministru.

Tragedia de la Victor Babeș, ultimul eveniment întunecat pentru Carmen Vlădescu

În cursul zilei de marți, în presă au apărut informații conform cărora firma care asigură mentenanța ventilatoarelor și a instalației de oxigen din TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeș este Medist SRL. Compania aparține familiei fostului ministru de finanțe Sebastian Vlădescu.

Potrivit G4Media, compania este deținută de fiul și fosta soție a lui Sebastian Vlădescu, Carmen. Contractul de mentenanță ar fi fost încheiat între respectiva firmă și Departamentul pentru Situații de Urgență.

Alexandru Sebastian Vlădescu, fiul fostului demnitar, și soția acestuia, Carmen Vlădescu, au împreună 50,5% din părțile sociale ale firmei.

Reamintim că luni, 12 aprilie, un incident grav a avut loc la unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeș din București. Instalația de oxigen s-a defectat, iar din această cauză trei pacienți au decedat, fiind salvați alți cinci, care au fost transferați la alte spitale. Serviciul Omoruri a declanșat o anchetă.

ADVERTISEMENT