Life

Trecutul lui Aron de la Mireasa a deranjat-o pe Alexandra. Ce a aflat tânăra

Aron a decis să-i facă unele dezvăluiri despre trecutul său Alexandrei. Acesta i-a spus că are o mulțime de dușmani și este posibil ca în relația lor să apară ispite.
12.02.2022 | 14:55
Trecutul lui Aron de la Mireasa a deranjato pe Alexandra Ce a aflat tanara
Trecutul lui Aron de la Mireasa a deranjat-o pe Alexandra. Sursă foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Alexandra și Aron de la Mireasa au fost împreună la o cină romantică, iar cu această ocazie tânărul a decis să fie cât mai sincer în privința trecutului său.

Aron a vorbit despre relația pe care o are cu fosta sa iubită, dar și despre dușmanii care ar putea să-i facă rău.

ADVERTISEMENT

Tânăra s-a arătat extrem de deranjată de ceea ce a aflat.

Trecutul lui Aron de la Mireasa a deranjat-o pe Alexandra. Ce a aflat tânăra

Alexandra și Aron de la Mireasa își doresc să se cunoască mai bine, așa că au ieșit împreună la o cină romantică. Lucrurile păreau că merg destul de bine, până în momentul în care tânărul a început să vorbească despre trecutul său.

Inițial cei doi au discutat despre relațiile pe care le-au avut înainte de a intra în casă. Alexandra a spus că ar fi deranjată în cazul în care Aron și fosta sa prietenă ar avea o relație mult prea apropiată.

ADVERTISEMENT

După ce lucrurile s-au lămurit, tânărul a ținut să mai facă unele precizări. Acesta a spus că a descoperit că în jurul său sunt destule persoane care îi doresc răul și care ar putea să-l atace. De asemenea, a avertizat-o pe Alexandra că ar putea apărea și ispite în relația lor.

“Comunicarea e soluția. Asta o repet la infinit. Nu m-a speriat. Dar m-a făcut să mă gândesc la ce este afară, nu doar în casă”, a declarat Alexandra în cadrul emisiunii de la Antena 1. 

ADVERTISEMENT

După ce au lămurit toate lucrurile, cei doi tineri s-au îmbrățișat.

Ce cred internauții despre Alexandra și Aron

De curând, s-a speculat că Aron și Alexandra se cunosc de ceva vreme. În mediul online au apărut capturi de pe contul de Instagram al lui Aron, iar la urmăritori apare și Alexandra.

“Nu, nu o cunosc de dinainte de a începe emisiunea. Da, am văzut-o pe un fanpage, se preconiza că ar fi concurentă și din momentul ăla am spus că efectiv m-am îndrăgostit de persoana ei.

ADVERTISEMENT

Nu am purtat absolut nicio conversație cu Alexandra înainte de a intra în casă”, a declarat Aron în cadrul emisiunii.

“Înainte de a intra în emisiunea nu am vorbit cu Aron”, a spus și Alexandra.

ADVERTISEMENT