News

Trei lideri PSD, infectați cu Covid-19. Vineri s-au întâlnit cu Marcel Ciolacu. Liderul social-democrat, în izolare. Update

30.09.2020 | 12:02
Trei lideri PSD infectati cu Covid19 Vineri sau intalnit cu Marcel Ciolacu Liderul socialdemocrat in izolare Update
ADVERTISEMENT

Este alertă la vârful PSD, după ce trei lideri ai formațiunii din Sălaj au fost depistați cu Covid-19, la cinci zile după o întâlnire cu Marcel Ciolacu, liderul social-democraților.

UPDATE ora 12:02. După ce s-a aflat de infectarea cu coronavirus a liderilor PSD de la Sălaj, șefii social-democrați de la centru, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, s-au testat miercuri și sunt în izolare în așteptarea rezultatului, susțin surse din partid, conform Digi 24.

ADVERTISEMENT

Știrea inițială/ În ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale 2020, aceștia aceștia s-au întâlnit cu șeful de la vârful formațiunii.

Ulterior, sâmbătă, s-au simțit rău şi au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. Aceștia au ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Trei lideri PSD Sălaj, depistați cu Covid-19. S-au întâlnit cu Marcel Ciolacu

În ultimele zile, mai mulți lideri PSD Sălaj au fost depistați cu noul coronavirus şi au ajuns în spital, conform protocolului specific din pandemie.

Este vorba despre Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect Florin Florian, cei care s-au testat pentru coronavirus, iar rezultatele au fost pozitive.

ADVERTISEMENT

“Acum mă aflu la spital. Nu mă simt rău şi sper să fie bine până la final”, a spus Florin Florian pentru Ştirile din Sălaj.

Primul care s-a simțit rău a fost președintele CJ Sălaj, sâmbătă, apoi apoi au urmat ceilalți doi.

ADVERTISEMENT

Toții membrii PSD infectați s-au întâlnit vineri, cu o zi înainte de apariția primelor simptome, cu Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu și Paul Stănescu, la miting electoral în Zalău

Care este starea de sănătate a liderilor PSD din Sălaj

Conform datelor oferite de presa locală, toți liderii PSD se află acum într-o stare de sănătate generală destul de bună.

Pe lângă cei trei, în spital a ajuns și Sergiu Panie, cel care a fost confirmat cu Covid-19 la începutul acestei săptămâni, mai exact luni. Vicepreşedintele PSD Zalău, cel care în mandatul trecut a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, a fost internat deja în Spitalul de Infecţioase din municipiul Zalău.

ADVERTISEMENT