News

Trei mașini s-au ciocnit pe DN2 în județul Suceava. 10 persoane implicate, două au ajuns la spital

Serviciile de urgență din județul Suceava au activat Planul Roșu după ciocnirea a trei mașini. În accident au fost implicate 10 persoane
27.12.2023 | 12:18
Trei masini sau ciocnit pe DN2 in judetul Suceava 10 persoane implicate doua au ajuns la spital
În accident au fost implicate trei autoturisme Sursa foto: România24.ro
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs miercuri pe DN2 Suceava-Siret pe raza localității Dănila. Traficul în zonă a fost oprit temporar, iar Centrul Infotrafic estimează că va fi reluat după ora 12.30.

Planul Roșu de intervenție, activat în județul Suceava

Începând cu ora 11:18, la nivelul județului Suceava a fost activat Planul Roșu de intervenție din cauza numărului mare de persoane implicate, 10, după cum reiese din primele informații.

ADVERTISEMENT

”Suceava, localitatea Dănila, accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenței medicale de urgență, la nivelul județului Suceava a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La locul intervenției au fost alocate o autospecială de stingere, patru ambulanțe SMURD, un echipaj de descarcerare, două autospeciale de transport personal și victime multiple și două ambulanțe SAJ. Intervenția este în dinamică”, au informat reprezentanții ISU Suceava.

ADVERTISEMENT

În eveniment au fost implicate 10 persoane, trei dintre acestea (femei), cu diferite politraumatisme, conștiente și cooperante, sunt monitorizate de către resursele medicale trimise la fața locului, scrie publicația Suceava News.

Dintre cele trei persoane evaluate, două sunt transportate la UPU Suceava. Cea de-a treia a refuzat transportul la o unitate spitalicească. Dupămai puțin de o oră Planul Roșu a fost dezactivat.

ADVERTISEMENT

”În evenimentul rutier au fost implicate zece persoane. În urma evaluării medicale la fața locului, două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat”, a precizat ISU Suceava.

Centru Infotrafic estimează că traficul va fi reluat după ora 12.30.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui accident, traficul este oprit temporar pe DN 2 Suceava – Siret, în zona localității Dărmănești, județul Suceava.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii față-spate dintre trei autoturisme, două persoane rănite ușor sunt asistate medical la fața locului, urmând să se stabilească dacă se impune transportul la spital. Se estimează reluarea circulației după ora 12.30”, au informat reprezentanții Poliției.

ADVERTISEMENT