News

Trei oameni, printre care și un copil de 2 ani, morți într-un accident în Timiș. Șase mașini au fost implicate

Un grav accident rutier s-a produs vineri pe autostrada A1 în zona localității Margina, din județul Timiș. Trei oameni, printre care și un copil de 2 ani au murit. Șase mașini au fost implicate în coliziune.
15.04.2022 | 16:46
Trei oameni printre care si un copil de 2 ani morti intrun accident in Timis Sase masini au fost implicate
Tragedie rutieră în Timiș. Trei oameni, printre care un copil de 2 ani, morți într-un accident rutier. Sursa foto: DRPD Timișoara
ADVERTISEMENT

Încă un accident grav a avut loc vineri în Banat. Trei oameni, printre care și un copil de 2 ani, au murit într-un accident produs în Timiș.

Tragedie rutieră în Timiș. Trei oameni, printre care un copil de 2 ani, morți într-un accident rutier

Tragedia rutieră s-a produs pe autostrada A1, în zona localității Margina din Timiş. Nu mai puțin de șase mașini, dintre care două microbuze, au fost implicate în accident.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, trei oameni, printre care un copil de 2 ani, au murit. Alte patru persoane au fost rănite: trei bărbaţi, printre care un minor de 12 ani, şi o femeie.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje SMURD, ale Ambulanței, Poliției, precum şi un elicopter SMURD.

ADVERTISEMENT

Comunicatul Poliției Timiș

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a anunţat că, în jurul orei 15.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre un accident rutier care s-a produs pe autostrada A1, localitatea Margina, în care ar fi implicate şase autovehicule.

Deocamdată nu se știu mai multe detalii despre cauzele accidentului. Cert e că a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

În continuare, cercetările sunt în derulare în vederea stabilirii cauzelor și a condițiilor producerii accidentului.

”În cursul acestei zile, 15 aprilie, în jurul orei 15:00, polițiștii au fost sesizați să se deplaseze la un accident rutier care s-a produs pe autostrada A1 în zona localității Margina, din județul Timiș, în care ar fi implicate 6 autovehicule, printre care 2 microbuze.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului rutier, din nefericire, a rezultat decesul a 3 persoane (un bărbat, o femeie și un băiețel de 2 ani), și rănirea a altor 4 persoane ( 3 bărbați, printre care un minor de 12 ani și o femeie).

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului”, se arată într-o informare a Poliţiei.

ADVERTISEMENT