News

Trei tineri, uciși pe loc într-un grav accident rutier în județul Constanța. Cine sunt victimele

Trei tineri au murit pe loc noaptea trecută într-un accident care a avut loc pe drumul dintre localitățile Cuza Vodă și Mihail Kogălniceanu din județul Constanța. 
08.01.2023 | 15:54
Trei tineri ucisi pe loc intrun grav accident rutier in judetul Constanta Cine sunt victimele
Corpurile neînsuflețite au rămas încarcerate Foto: IPJ Constanța
ADVERTISEMENT

Polițiștii și salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au fost sesizați, duminică, despre faptul că pe marginea drumului de ieșire din Cuza Vodă este o mașină răsturnată.

Accident soldat cu trei morți în județul Constanța

Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit cadavrele a trei bărbați. Organele de cercetare urmează să stabilească și împrejurările în care a avut loc accidentul rutier. Una dintre ipoteze este că acesta a avut loc în timpul nopții și a fost depistat abia de dimineață.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației FocusPress, toate cele trei persoane aflate în mașină au murit pe loc și au rămas încarcerate. Echipajele ISU au intervenit pentru extragerea corpurilor neînsuflețite din interiorul autoturismului marca BMV cu numere de Constanța.

Cele trei victime care și-au pierdut viața în accident erau din localitățile Satu Nou şi Mircea Vodă, judeţul Constanţa. Doi dintre tineri sunt Lungu Ionuţ și Vechiu Vasile, din Satul Nou, iar cel de-al treilea, Marius Mirciu este din Mircea Vodă.

ADVERTISEMENT
Victime accident Constanta
Cei trei tineri au decedat pe loc Foto: Ziua de Constanța

George Ionaşcu, primarul comunei Mircea Vodă, a declarat pentru ZIUA de Constanța că va sprijini familiile victimelor.

Ce spun oamenii legii

Potrivit informării Inspectoratului de Poliție Județean Constanța: „Duminică, 8 ianuarie, în jurul orei 7.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 222, între localitățile Mihai Kogălniceanu și Cuza Vodă.

ADVERTISEMENT

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat, într-un canal de irigație dezafectat.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto, precum și a doi pasageri, de 32, respectiv 43 de ani.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”.

Potrivit unor surse din cadrul poliției, citate de publicația Cuget Liber, cei trei bărbați au fost la o petrecere, de unde au plecat pentru a merge la o alta.

ADVERTISEMENT