Life

Trei zodii vor avea parte doar de bine în 2022. Astrele vor fi de partea lor încă din luna ianuarie

Anul 2022 se anunță de bun augur pentru o parte din semnele zodiacale, care vor beneficia de noroc, succes și protecție divină încă din primele luni.
15.11.2021 | 23:13
Trei zodii vor avea parte doar de bine in 2022 Astrele vor fi de partea lor inca din luna ianuarie
Trei nativi norocoși în anul următor. Ce primesc în 2022. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Trei zodii vor avea parte de un început de an de nota 10. Astrele sunt de partea lor încă din prima zi a lui ianuarie și așa vor continua și mai târziu.

La capitolul nativi cu stea în frunte se clasează numai câțiva, dar aceștia au planetele aliniate. Este vorba de semne care primesc tot ce-și doresc.

ADVERTISEMENT

Trei zodii norocoase în anul următor. Ce primesc în 2022

Sfârșitul lui 2021 și începutul anului următor se arată special pentru trei zodii. Acestea vor avea noroc pe toate planurile, în special legat de sentimente.

Taur

2022 vine cu lucruri frumoase pe plan personal. Reușești să te ridici de jos și să mergi mai departe, să duci la bun sfârșit toate planurile adunate până la ora actuală în agendă.

ADVERTISEMENT

Te bucuri de susținerea și aprecierea celor din jur încă din prima zi a anului următor pe care-l începi cu fruntea sus și cu foarte mare încredere în forțele proprii.

Este anul tău, anunță astrele, care pregătesc surprize și pe plan profesional. O mărire de salariu poate veni în orice moment din primăvară.

ADVERTISEMENT

Rac

Norocul vine pentru tine pe parte sentimentală. Găsești o persoană cu care să rezonezi și să formezi un cuplu de lungă durată. Poate ajungi și la căsătorie.

Drumurile tale sunt îndreptate către dragoste, nu doar pentru persoana de lângă tine, ci și pentru tot ce te înconjoară. Ești gata să descoperi oameni și locuri noi.

ADVERTISEMENT

Viitorul se anunță luminos. Te vei descurca în orice situație, fără să fie nevoie să fii împins de la spate de cineva apropiat sau din familie.

Săgetător

Vești grozave la început de an. Treci peste toate obstacolele care ies în calea ta și asta cu capul sus. Ești mai încrezător în armele pe care le-ai ținut ascunse până acum.

În cazul tău astrologii anunță o perioadă excelentă undeva după luna februarie, mai ales legat de carieră. Ai șansa să faci ce-ți place și să ai timp și pentru disctrație.

Plimbările și călătoriile în țară sau în străinătate sunt pe lista ta la începutul lui 2022, asta și pentru că ai o gașcă de prieteni destul de mare. Nu te vei plictisi.

ADVERTISEMENT