Life

Tren direct din București către o destinație pe care românii o adoră. Biletele sunt ieftine și au fost puse deja în vânzare

Există un tren direct din București către o destinație pe care românii o adoră vara. Biletele sunt ieftine și au fost puse deja în vânzare.
02.04.2024 | 19:51
Tren direct din Bucuresti catre o destinatie pe care romanii o adora Biletele sunt ieftine si au fost puse deja in vanzare
Tren direct din București către o destinație pe care românii o adoră vara. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Știai de acest tren direct din București către o destinație pe care românii o adoră vara? Biletele sunt ieftine și au fost puse deja în vânzare. Astfel, poți opta pentru ele dacă vrei să ai o vacanță de vis.

Tren direct din București către o destinație pe care românii o adoră vara

Se apropie vara, astfel că cei mai mulți români deja își fac planurile pentru vacanță. Unele persoane și-au rezervat deja un sejur pe litoralul românesc, în timp ce altele au preferat alte destinații.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să pleci din București în anumite țări din Europa, află că poți să faci acest lucru. Nu e deloc scump și nu ai nevoie de mașină. Există un tren direct din București către o destinație pe care românii o adoră vara.

Este vorba despre Istanbul, orașul pe care mulți îl iubesc și aleg să meargă aici în vacanță. Și nu este singura destinație. Tot cu trenul din București poți ajunge și în Varna, o stațiune celebră din Bulgaria, dar și în Sofia.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la CFR Călători, cursele încep din luna iunie. Astfel, în perioada 14 iunie – 14 octombrie 2024, trenul internațional “România” va asigura zilnic legătura directă de la București către trei destinații. Este vorba despre Istanbul /Halkali, Varna, Sofia și retur.

Biletele sunt ieftine și au fost puse deja în vânzare

Biletele au fost deja puse în vânzare, mai anunță CFR Călători. Totodată, prețurile sunt unele cât se poate de accesibile, în funcție de destinația aleasă. Spre exemplu, cei care sunt interesați de acest tren care pleacă din București către Istanbul/ Halkali, vor avea de plătit 56 de euro.

ADVERTISEMENT

Prețul este valabil pentru un singur bilet, la vagonul cușetă și 4 locuri. În ceea ce privește ora de plecare, trenul pleacă din București Nord la 10:47 și ajunge la Istanbul /Halkali la 06:34.

Cei care vor să ajungă în Bulgaria, în schimb, mai exact în Varna, trebuie să știe că prețul pentru un bilet la clasa a 2-a este de doar 31 de euro. Trenul pleacă din București Nord la ora 10:47 și ajunge la Varna la ora 20:55.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, turiștii interesați să meargă la Sofia vor avea de plătit un preț similar pentru bilete. Trenul internațional “România” 461 pleacă din București Nord la ora 10:47 și ajunge în Sofia la ora 20:21. Prețul este de 32 de euro de persoană, la clasa a2-a.

ADVERTISEMENT