Sport

“Tricolorele”, montate la ultimul antrenament înainte de România – Danemarca: “Putem să le batem!”. Foto şi video exclusiv

Naţionala României a efectuat un ultim antrenament înantea duelului şoc împotriva Danemarcei. În lot este o atmosferă foarte bună şi jucătoarele lui Pera vor să răstoarne calculele hârtiei.
04.12.2023 | 21:10
Tricolorele montate la ultimul antrenament inainte de Romania  Danemarca Putem sa le batem Foto si video exclusiv
"Tricolorele", montate la ultimul antrenament înainte de România - Danemarca: "Putem să le batem!". Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

România a început perfect Campionatul Mondial de handbal feminin. “Tricolorele” au câştigat cu Chile şi Serbia, iar în ultima etapă a grupelor preliminare joacă împotriva Danemarcei, marţi, de la 21:30.

“Tricolorele”, montate la ultimul antrenament înainte de România – Danemarca

Se anunţă o atmosferă fantastică în Jyske Bank Boxen, în tribune fiind aşteptaţi 12.500 de fani care să umple arena. Naţionala României a efectuat luni seară un ultim antrenament înaintea duelului cu danezele.

ADVERTISEMENT

“Tricolorele” s-au pregătit în Nordvest Hallen, o sală aflată în nord, la ieşirea din Herning. Cele două adversare de marţi au efectuat antrenamentul oficial în aceeaşi sală. Întâi danezele, apoi, de la ora 18:00, a venit rândul româncelor.

Imagini de la antrenamentul României. Sursa: Fanatik
Imagini de la antrenamentul României. Sursa: Fanatik

Atmosferă excelentă în lot! La antrenament a venit şi televiziunea daneză

Atmosfera din lot este foarte bună după două victorii la turneul final. Aşa cum ne-am obişnuit deja, încălzirea a fost făcută pe ritmuri muzicale, cu multe râsete şi voie bună în echipă. O atmsoferă relaxată, fără să se simtă tensiunea.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Imagini de la antrenamentul naţionalei României

Se vede că e meci important, astfel că pe lângă reporterii FANATIK, la antrenament a fost prezentă şi televiziunea daneză, care a luat pulsul “tricolorelor”. Reporterii lor erau foarte interesaţi dacă Neagu poate sau nu evolua în această partidă.

Având în vedere că deocamdată nu a făcut niciun antrenament de contact, Cristina Neagu nu va fi în lot cu Danemarca. Dar, încă există şanse să o vedem la lucru în grupele principale. Totul depinde de cum decurge recuperarea.

ADVERTISEMENT
Cristina Neagu nu este aptă pentru meciul cu Danemarca
Cristina Neagu nu este aptă pentru meciul cu Danemarca. Poate reveni în grupele principale

Mesaj mobilizator: “Putem să le batem!”

Selecţionerul le-a transmis jucătoarelor să aibă încredere în grup, în echipă, iar la antrenament mesajul înainte de meci a fost unul singur: “Putem să le batem!”

Atât selecţionerul Pera, cât şi jucătoarele au declarat că vor ca echipa să dea totul în acest meci şi să nu se gândească la următoarele partide din grupele principale, care, pe hârtie, sunt mai abordabile.

ADVERTISEMENT
Jucătoarele României, la antrenament. Sursa: Fanatik
Jucătoarele României, la antrenament. Sursa: Fanatik

FANATIK este la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. Zilnic, puteţi citi pe site-ul nostru cele mai noi informaţii, ştiri, interviuri şi reportaje de la Herning.

  • 2015 este anul în care România a câştigat bronz la Campionatul Mondial, la Herning
  • 12.500 de fani sunt aşteptaţi în Jyske Bank Boxen din Herning la meciul România – Danemarca
ADVERTISEMENT