Sport

„Tricolorii” U20, după victoria cu Anglia U20: „Grupul e mai important decât calitatea individuală”

„Tricolorii” U20 au fost încântați după victoria importantă împotriva Angliei U20, spunând că grupul este mai important decât calitatea individuală.
12.10.2023 | 20:47
Tricolorii U20 dupa victoria cu Anglia U20  Grupul e mai important decat calitatea individuala
„Tricolorii” U20, după victoria cu Anglia U20. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Puștii lui Costin Curelea se bucură pentru rezultatul bun obținut în fața englezilor, acumulând un total de șase puncte, în primele trei etape din grupa „Elite League”.

„Tricolorii” U20, după victoria cu Anglia U20

„Tricolorii” U20 au fost bucuroși după victoria cu Anglia U20, scor 2-0, vorbind la finalul meciului despre importanța grupului, în pofida calității individuale a adversarilor:

ADVERTISEMENT

„S-a văzut că grupul e mai important decât calitatea individuală. N-am deschis telefonul, dar voi avea multe mesaje de citit. Am văzut că Musi e într-un clinci și mi-a venit în cap să dau la poartă, dacă se ivește șansa.

Am discutat la ședință, ne-au fost prezentați fiecare în parte, ei fiind cotați la sute de milioane, noi fiind mai slabi cotați. Dar grupul a contat mai mult în seara asta”.

ADVERTISEMENT

„La început nu prea aveam gândul de a câștiga, dar intrând pe teren și văzând cum evoluează, am prins încredere”, a mai spus Cristian Andrei, atacantul de la UTA, autorul primului gol al meciului.

„Ne-a ieșit jocul!”

Și Alexandru Musi, puștiul FCSB-ului, împrumutat în acest sezon la Petrolul Ploiești, a vorbit despre victoria împotriva Angliei, mărturisind că el și colegii săi au pus în practică tot ce au pregătit la antrenamente.

ADVERTISEMENT

„A fost un joc greu împotriva Angliei, am pus în practică tot ce am pregătit la antrenament, ne-a ieși jocul. Acum mergem după Norvegia.

Știam că o să vină cu un presing sus, am ieșit din jocul lor, iar jocul nostru a funcționat. De când am avut ultima acțiune, ne-am unit, sper să creștem de la meci la meci”, a mai spus Alexandru Musi.

ADVERTISEMENT

„Ne așteptam să se întâmple asta, jucătorii au dat dovadă de caracter și de forță și au reușit să câștige acest meci. Obiectivul principal e să descoperim jucători, care să ajungă la U21 sau la naționala mare.

Eu încerc să le insuflu jucătorilor spiritul de luptă și de a se bate cu oricine. Și-au demonstrat că se poate, mergem la meciul cu Norvegia, unde nu va fi ușor, se joacă și pe sintetic acolo, iar echipa lor e una bună”, a spus și Costin Curelea, selecționerul României U20.

ADVERTISEMENT
3,40 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „2 solist” la meciul Norvegia U20 – România U20