Life

Trucul bizar la care apelează Monica Bârlădeanu pentru a arăta bine la 44 de ani. Nu multe femei ar face acest lucru

Trucul bizar la care apelează Monica Bârlădeanu. Ce face vedeta pentru a se meține în formă la 44 de ani. Este un truc pe care nu multe femei l-ar încerca.
31.01.2023 | 15:23
Trucul bizar la care apeleaza Monica Barladeanu pentru a arata bine la 44 de ani Nu multe femei ar face acest lucru
Trucul bizar la care apelează Monica Bârlădeanu pentru a arăta bine la 44 de ani Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu are un truc bizar pentru a se menține în formă și pentru a arăta bine la cei 44 de ani ai săi.

Trucul bizar la care apelează Monica Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu se menține foarte bine în formă la 44 de ani și totul pentru că are un truc interesant la care nu multe femei ar apela pentru a arăta bine.

ADVERTISEMENT

Nu este vorba de vreo dietă draconică foarte greu de ținut sau reguli stricte pentru alimentație, ci de faptul că Monica Bârlădeanu alege să doarmă la temperaturi foarte scăzute.

Aceasta a povestit că nu deschide niciodată caloriferul în dormitor și că doarme des cu geamul deschis.

ADVERTISEMENT

“Toleranța corpului meu la rece a scăzut în timp în California, când era foarte cald. Începeam cu aerul condiționat, dădeam și mai rece.

Peste tot pe unde intram mi se servea un pahar de apă rece cu gheață. Atunci, corpul tău începe să se raporteze la niște temperaturi foarte joase. Aici, niciodată nu deschid caloriferul în dormitor, sub nicio formă. Dorm des cu geamul deschis”, a spus Monica Bârlădeanu, conform Ego.ro.

ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu îi mulțumește mamei natură pentru frumusețe

Chiar și cu acest comportament de alegere a frigului mai degrabă decât a căldurii, Monica Bârlădeanu a recunoscut că nu este deloc meritul ei pentru că are o frumusețe aparte pe care o laudă toată lumea.

Aceasta a spus că întregul merit este al părinților săi și că s-a preocupat doar să conserve ceea ce Dumnezeu și mama natură i-au dat deja de când s-a născut.

ADVERTISEMENT

”Trăsăturile sunt un dar, până la urmă. Acesta nu este un lucru la care eu am contribuit. Este un dar. Te simți prost că ești felicitat pentru ceva care nu este chiar meritul tău, este meritul părinților tăi.

Bineînțeles, este gustul lui Dumnezeu. Așa i-a plăcut Lui. Acum, că tu, ca om, te ocupi să nu distrugi și să conservi, asta este într-adevăr, contribuția ta”, a mai declarat actrița.

ADVERTISEMENT
Tags: