Life

Trucul care te ajută să ai cămașa și tricoul perfect drepte fără să le calci. Mulți nu știu cât de simplu e

Pontul cu care reușești să ai cămașa și tricoul impecabile fără a apela la fierul de călcat. Multe gospodine îl vor folosi.
10.05.2023 | 15:20
Trucul care te ajuta sa ai camasa si tricoul perfect drepte fara sa le calci Multi nu stiu cat de simplu e
Pontul cu care reușești să ai cămașa și tricoul impecabile fără a apela la fierul de călcat. Multe gospodine îl vor folosi. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Trucul care te ajută să ai cămașa și tricoul perfect drepte fără să le calci. Mulți nu știu cât de simplu e. De acum înainte vei folosi timpul acesta pentru a te bucura de o activitate care să își aducă bucurie și împlinire sufletească.

Pontul cu care reușești să ai cămașa și tricoul impecabile fără a apela la fierul de călcat. Multe gospodine îl vor folosi

Pontul cu care reușești să ai cămașa și tricoul impecabile fără a apela la fierul de călcat nu este cunoscut de foarte multă lume, însă este de mare ajutor. Multe gospodine îl vor folosi, mai ales atunci când vor fi pe fugă.

ADVERTISEMENT

Cea mai simplă modalitate de a avea hainele mereu perfecte este să le bagi în uscător între 5 și 15 minute. Folosește o temperatură mică spre medie dacă vrei să ai rezultatele dorite, apoi stropește-le cu puțină apă curată.

În felul acesta cămașa și tricoul se vor umezi ușor. La fel de bune sunt și cuburile de gheață care se pun în uscător alături de rufele șifonate. De asemenea, pentru a avea haine impecabile specialiștii spun că un duș face minuni.

ADVERTISEMENT

Concret, trebuie să le agăți pe tija de duș în cel mai îndepărtat punct de la capăt și apoi fă o baie fierbinte. E nevoie de aproximativ 20 de minute ca aburul din baie să acționeze și să îndepărteze cutele de pe hainele preferate.

Dacă nu vrei să folosești deloc fierul de călcat, atunci poți apela la o oală în care a fiert o cantitate considerabilă de apă. Se poate utiliza și o tigaie metalică care odată încinsă se glisează pe suprafața pieselor de îmbrăcăminte.

ADVERTISEMENT

E foarte important să pui deasupra hainelor preferate, fie că este vorba de o cămașă, fie de un tricou, un prosop curat. În felul acesta obiectele vestimentare vor fi protejate de blatul vasului metalic care este încins puternic.

Metoda ideală pentru a călca hainele fără fier

O altă metodă ideală pentru a călca hainele fără fier este folosirea unui aparat folosit frecvent de femei. Mai exact, este vorba de placa sau uscătorul de păr care netezește perfect hainele preferate fără a depune eforturi majore.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să faci este să agăți rufele și apoi să le pulverizezi ușor cu apă. Ulterior, gospodinele trebuie să folosească uscătorul pentru a întinde cămașa sau tricoul și pentru a elimina toate cutele de pe ele.

ADVERTISEMENT
Tags: