Life

Trucul care te ajută să elimini zgârieturile de pe mașină. Te costă doar câțiva lei, puțini șoferi știu de el

Trucul cu care poți să elimini rapid zgârieturile de pe mașină. Te costă foarte puțin și toți șoferii ar trebui să-l cunoască.
04.10.2023 | 18:40
Trucul care te ajuta sa elimini zgarieturile de pe masina Te costa doar cativa lei putini soferi stiu de el
Cum poți să elimini zgârieturile de pe mașină. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Trucul pe care trebuie să-l aplici pentru a elimina zgârieturile de pe mașină este unul ieftin, de care ar trebui să știe toți șoferii. Funcționează de minune dacă autoturismul nu a fost zgâriat prea tare.

Trucul cu care poți elimina zgârieturile de pe mașină. Nu este deloc scump

Zgârieturile de pe caroseria mașinii reprezintă o problemă pentru mulți conducători auto. Cei care conduc în orașele mari și parchează în locuri aglomerate au șanse mari să se aleagă cu astfel de incidente.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe provin din cauza unor mici incidente din timpul parcării, indiferent dacă este vina deținătorului mașinii sau a altui șofer care a zgâriat autoturismul din greșeală.

Din fericire, aceste zgârieturi se pot elimina fără să fie nevoie să te deplasezi la un atelier de tinichigerie. Acolo ți se poate cere o sumă destul de mare de bani, așa că poți rezolva problema pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

Dacă zgârieturile sunt mai adânci, acestea trebuie îndepărtate cât mai rapid, deoarece pot afecta caroseria mașinii. Dacă nu sunt foarte adânci, iar vopseaua nu a fost îndepărtată, atunci nu e nevoie să faci o vizită la atelier, ci poți aplica un truc foarte ieftin.

Este important să ai la îndemână o cârpă curată din microfibră, dar și un fixativ pentru păr. Înainte să începi procesul de îndepărtare a zgârieturilor de pe caroseria mașinii, poți testa spray-ul și cârpa pe o zonă mai puțin vizibilă.

ADVERTISEMENT

În acest fel, vei evita să provoci chiar și mai multe daune vopselei de pe autoturism. Înainte de a aplica fixativul, trebuie să cureți suprafața unde există zgârieturi.

După aceea, poți pulveriza o cantitate mică de fixativ pe zgârieturile în cauză. Zona se freacă ușor cu ajutorul unei cârpe umezite în apă, notează ziare.com.

ADVERTISEMENT

Dacă zgârietura nu este una gravă, iar vopseaua nu a fost prea afectată, atunci rezultatul va fi unul foarte bun. Acest truc te poate scăpa de o cheltuială destul de mare la atelier. Nu ezita să aplici această soluție atunci când este nevoie.

ADVERTISEMENT
Tags: