Life

Trucul care te ajută să scapi rapid de petele de fond de ten de pe haine. E nevoie de un singur ingredient

Pontul care elimină simplu și ușor petele de fond de ten de pe obiectele vestimentare. Se folosește doar un singur produs.
25.04.2024 | 13:49
Trucul care te ajuta sa scapi rapid de petele de fond de ten de pe haine E nevoie de un singur ingredient
Pontul care elimină simplu și ușor petele de fond de ten de pe obiectele vestimentare. Se folosește doar un singur produs. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Trucul care te ajută să scapi rapid de petele de fond de ten de pe haine. E nevoie de un singur ingredient, care este la îndemâna tuturor gospodinelor și care are numeroase întrebuințări în bucătărie și în restul casei.

Pontul care elimină simplu și ușor petele de fond de ten de pe obiectele vestimentare. Se folosește doar un singur produs

Pontul care elimină simplu și ușor petele de fond de ten de pe obiectele vestimentare. Se folosește doar un singur produs. De acum înainte nu vei mai avea nicio grijă legat de rufele preferate care se murdăresc de diverse cosmetice.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, te-ai confruntat și tu cu această problemă atunci când te-ai îmbrăcat pentru a ieși în oraș sau la întoarcerea acasă. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai în locuință un plic cu bicarbonat de sodiu.

Ingredientul se amestecă cu puțină apă până când se formează o pastă omogenă. Soluția obținută se aplică pe petele de pe haine și se lasă să acționeze preț de câteva minute, fără să fie nevoie să se frece locul respectiv.

ADVERTISEMENT

Al doilea pas pentru a elimina petele de fond de ten de pe hainele preferate este să le bagi în mașina de spălat rufe. Se folosește un program normal. Și unde mai pui că acest truc revigorează aspectul hainelor tale.

Cum mai poți elimina petele de fond de ten de pe haine

Pentru a scăpa de petele de fond de ten de pe haine se mai poate folosi și un amestec obținut din oțet și detergent de vase. Se mixează bine cele două ingrediente și se aplică pe locurile murdare de pe rufe. Soluția face minuni împotriva petelor inestetice.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oțetul alb se mai poate amesteca și cu apă carbogazoasă. Se folosesc părți egale, care se agită bine înainte de a se turna pe pată. Se lasă să acționeze câteva minute, apoi se clătește bine haina cu apă rece.

Procesul se poate repeta dacă pata nu a fost eliminată complet. Soluția care rămâne foarte fi extrem de utilă și în alte situații. Spre exemplu, poate fi folosită cu mare încredere pentru a curăța pensulele de machiaj sau blatul din baie, dacă are urme de cosmetice.

ADVERTISEMENT

În cazul în care te confrunți cu urme de ruj, atunci trebuie să apelezi la fixativul de păr. Se pulverizează bine pe ambele părți ale materialului pătat, apoi se lasă să se usuce complet. Ulterior, se folosește o perie moale pentru a curăța pata existentă.

ADVERTISEMENT
Tags: