Life

Cum îndepărtezi petele negre de pe pereți. Folosește această soluție și casa ta va arăta ca nouă

Cum poți elimina rapid și fără eforturi majore dârele negre de pe pereți. Apelează la acest truc și locuința va fi impecabilă.
05.04.2024 | 20:01
Cum indepartezi petele negre de pe pereti Foloseste aceasta solutie si casa ta va arata ca noua
Cum poți elimina rapid și fără eforturi majore dârele negre de pe pereți. Apelează la acest truc și locuința va fi impecabilă. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum îndepărtezi petele negre de pe pereți. Folosește această soluție și casa ta va arăta ca nouă. Pontul acesta este de mare ajutor pentru că te ajută să economisești bani și nici nu va fi nevoie să apelezi la un zugrav.

Cum poți elimina rapid și fără eforturi majore dârele negre de pe pereți. Apelează la acest truc și locuința va fi impecabilă

Cum poți elimina rapid și fără eforturi majore dârele negre de pe pereți. Apelează la acest truc și locuința va fi impecabilă. E foarte important să cureți zonele în cauză cu mare grijă pentru a nu împrăștia și mai mult murdăria.

ADVERTISEMENT

O soluție eficientă în acest caz, care a fost testată de multe gospodine, constă în două ingrediente care se găsesc în orice bucătărie. Mai exact, este vorba de săpun lichid și apă fierbinte care se amestecă bine într-un lighean.

Amestecul obținut este cel mai eficient pentru îndepărtarea urmelor negre de pe pereții din casă, mai ales dacă sunt vopsiți în alb. Îți mai trebuie doar o cârpă curată și puțin timp liber pentru a trece la treabă.

ADVERTISEMENT

E foarte important să nu freci prea mult pentru că riști să iei zugrăveala de pe pereți. De asemenea, o altă combinație care funcționează de minune este formată din oțet alb care este puternic și puțină apă fierbinte.

Ar fi bine să folosești mănuși când aplici soluția pentru a nu avea probleme cu pielea de pe mâini. În plus, poți apela cu mare încredere la bicarbonat de sodiu, care este un ingredient ce face minuni în gospodărie.

ADVERTISEMENT

Pasta obținută din cele două produse se aplică pe zonele murdare și se lasă să acționeze preț de câteva minute. De această dată ține cont de un sfat practic: pereții se clătesc pentru a se îndepărta dârele negre, dar și produsul ce poate rămâne pe zugrăveală.

Alte remedii simple care îndepărtează dârele de pe pereți

Printre remediile simple care îndepărtează ușor și rapid dârele negre de pe pereți se mai numără și peroxidul de hidrogen. Și unde mai pui că produsul are rolul de a dezinfecta. Pasta de dinți are, de asemenea, efecte pozitive.

ADVERTISEMENT

Spală cu o periuță de dinți urmele negre din casă, dar ai grijă să nu iei și zugrăveala! La final se curăță locurile șterse cu o cârpă curată ușor umezită în apă. De asemenea, specialiștii spun că poți apela și la pudră de talc.

ADVERTISEMENT