Life

Trucul cu bicarbonat de sodiu care desfundă țevile. Care este secretul

Trucul cu bicarbonat de sodiu care desfundă țevile. Mai ai nevoie de un singur ingredient pentru a scăpa de această problemă. Iată care este secretul!
07.09.2022 | 16:05
Trucul cu bicarbonat de sodiu care desfunda tevile Care este secretul
Trucul cu bicarbonat de sodiu care desfundă țevile. Care este secretul. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Care este secretul pentru a desfunda țevile și scurgerea. Ai nevoie de doar două ingrediente, pe care sigur le ai deja acasă!

Cum să desfunzi ușor scurgerea de la chiuvetă și cadă. Ai nevoie de doar două ingrediente

Ai nevoie doar de bicarbonat de sodiu și de oțet pentru a scăpa de țevile înfundate. Despre acest praf minune știm deja că se poate folosi în diverse moduri în bucătărie.

ADVERTISEMENT

De la curățatul din bucătărie și baie, până la desfundarea mașinii de spălat, bicarbonatul de sodiu își face treaba de fiecare dată.

Dacă te-ai confruntat cu problema înfundării țevilor de scurgere, fie la baie sau bucătărie, vestea bună este că ai de partea ta un amestesc simplu și ieftin care te poate ajuta să scapi de problemă fără prea multe bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Tot ce ai nevoie sunt, în primul rând, bicarbonat de sodiu și oțet, iar apoi trebuie să mai pui și detergent de vase și sare.

Un lucru foarte important este că oțetul folosit trebuie să fie oțet alb distilat. Punem în scurgere detergentul, apoi turnăm apă clocotită.

ADVERTISEMENT

Mai punem apoi o cană de bicarbonat de sodiu, urmată de oțet. După cinci minute, clătim cu apă fiartă și trebuie să dăm drumul apei calde de la robinet timp de câteva minute, pentru ca toate depunerile formate să se ducă.

Ce alte trucuri cu bicarbonat de sodiu mai există

Bicarbonatul de sodiu și oțetul pot fi foarte bune și pentru a curăța mașina de spălat.

Tot ce trebuie să faci este să faci pui bicarbonat și oțet atât în cuvă, cât și în sertarul pentru detegent și să pornești mașina de spălat fără haine, la o temperatură mare.

ADVERTISEMENT

Bicarbonatul de sodiu este bun și dacă avem o mașină de haine albe de spălat, pentru că va readuce culoarea inițială a rufelor, pe care le va face mai strălucitoare.

ADVERTISEMENT