Life

Trucul genial folosit de o femeie ca să plătească mai puțin la hotel. Ce are mereu în bagaj

O femeie a găsit o metodă inedită prin care să plătească mai puțin la hotel. Ce are mereu în bagaj și cum economisește bani?
19.04.2024 | 23:35
Trucul genial folosit de o femeie ca sa plateasca mai putin la hotel Ce are mereu in bagaj
Trucul genial folosit de o femeie ca să plătească mai puțin la hotel. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Din nevoie, o femeie a descoperit un truc prin care să plătească mai puțin la hotel. De acum, când merge într-o vacanță, are grijă să nu lipsească nimic din bagajul ei. Despre ce este vorba?

Trucul genial folosit de o femeie ca să plătească mai puțin la hotel

Nu toată lumea își permite o cazare de lux. Prețurile pentru un sejur întreg pot fi destul de mari, atât în România, cât și în alte țări europene. Totuși, există trucuri prin care poți să economisești bani.

ADVERTISEMENT

O femeie spre exemplu a povestit cum a reușit să plătească mai puțin la hotel. Totul a pornit de la o nevoie personală. Ulterior, aceasta și-a dat seama că poate să și economisească bani cu un astfel de gest.

Femeia din Marea Britanie spune că adoră lenjeria albă și curată. Doar în acest tip de lenjerie poate să se odihnească. Iar în multe locații unde a fost cazată, din păcate, nu s-a putut bucura de așa ceva.

ADVERTISEMENT

Ulterior, femeia a luat o decizie și anume să își aducă propria lenjerie de pat. Și se pare că acest gest nu doar că i-a adus confortul dorit, dar a ajutat-o și să economisească și bani. Se pare că în unele locații, lenjeria se plătește și ea.

„Unul dintre lucrurile pe care le prefer când deschid ușa unei case de vacanță este să văd lenjeria de pat albă și curată, așteptând să mă întâmpine pentru un somn bun. Dar dacă sunt în căutarea unor modalități de a economisi bani în vacanță, se știe că îmi aduc și lenjeria de pat. O metodă care mi-a economisit sute de dolari de-a lungul anilor”, a povestit femeia, conform The Sun.

ADVERTISEMENT

Care e taxa pentru lenjeria de pat

Și totuși cum a reușit femeia să plătească mai puțin la hotel? Nu este clar dacă regula se aplică și în România, cert este că în alte unități de cazare există o taxă separată pentru lenjeria de pat.

Astfel, poți ajunge să plătești 12 euro dacă aceasta este asigurată. Pe de altă parte, spune aceasta, cine vine cu propria lenjerie reușește să economisească bani. Iar suma poate conta destul de mult și se poate ajunge și la 50 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

„Este destul de obișnuit pe continent să plătești o taxă separată pentru lenjeria de pat. Am fost nevoiți să facem acest lucru de mai multe ori pentru că am zburat cu avionul și costul de a aduce cu noi o valiză suplimentară plină de cearceafuri și pături ar fi fost prohibitiv.

Plata pentru un pachet de lenjerie de pat poate adăuga până la 50 de lire sterline la rezervare, în funcție de locul în care vă cazați. Așa că merită să evitați această taxă atunci când este posibil”, a mai povestit ea.

ADVERTISEMENT