Life

Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Bucovina, de Ziua Îndrăgostiților. Prețul este de-a dreptul ireal

Cât trebuie să plătești dacă vrei să te răsfeți cu partenerul în România, de Ziua Îndrăgostiților. Prețurile nu sunt deloc unele mici
18.01.2024 | 13:54
Cat a ajuns sa coste o noapte de cazare in Bucovina de Ziua Indragostitilor Pretul este dea dreptul ireal
Cât trebuie să plătești dacă vrei să te răsfeți de Ziua Îndrăgostiților. Sursa foto: booking.com
ADVERTISEMENT

A mai rămas mai puțin de o lună până la Ziua Îndrăgostiților. Mii de cupluri din România vor să marcheze această zi într-un mod special, așa că escapadele în ținuturi de poveste sunt cea mai bună variantă. Însă, ce buget trebuie să pregătească cuplurile pentru o sigură noapte.

Unde poți sărbători dragostea alături de partenerul de viață

Deși este o sărbătoare împrumutată de peste Ocean, Ziua Îndrăgostiților a ajuns să fie marcată și la noi. În fiecare an, îndrăgostiții aleg să își arate dragostea în cel mai frumos mod posibil și caută cadoul perfect pentru partener sau parteneră.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, la fel ca în anii trecuți, escapadele la munte sau în zone uimitoare sunt la mare căutare. În topul preferințelor se află și Bucovina, acolo unde căutările pentru cazări au început de luni bune.

Bucovina, cunoscut și ca tărâmul de poveste este o variantă bună pentru cuplurile care aleg să se relaxeze la noi în țară. Însă, este foarte posibil ca cei care au lăsat organizarea pe ultima sută de metri să aibă parte de surprize.

ADVERTISEMENT

Hotelierii au pus la dispoziția clienților fel de fel de oferte, gândite pentru toate buzunarele și preferințele. Cuplurile de îndrăgostiți au de unde alege, dar trebuie să fie atente la fiecare detaliu.

Cât costă cazarea la unele dintre cele mai căutate hoteluri de Ziua Îndrăgostiților

Unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Gura Humorului îi așteaptă pe cei care vor să sărbătorească dragostea într-un cadru special. Aceștia sunt întâmpinați cu flori, baloane și șampanie.

ADVERTISEMENT

Cuplurile pot opta pentru camere simple, dar și pentru apartamente premium. Evident, cele din urmă fiind mult mai scumpe. Însă, după cum susțin hotelierii, condițiile sunt pe măsură.

Un apartament premium vine la pachet pentru cei mai pretențioși cu zonă de living, șemineu propriu și cadă cu spumă.
Un astfel de cadru intim nu costă deloc puțin. Cei care vor să se răsfețe aici, potrivit observatornews.ro, trebuie să scoată din buzunar 1250 de lei pe noapte. În acest preț deloc mic este inclus și accesul la SPA.

ADVERTISEMENT

De Ziua Îndrăgostiților este foarte importantă și mâncarea, așa că bucătarii au pregătit cele mai interesante meniuri. Cuplurile pot alege să se răsfețe cu piept de rață cu sos de mandarine sau pizza gătită special pentru această ocazie. Din meniu nu vor lipsi nici deserturile.

O variantă la fel de bună pentru Ziua Îndrăgostiților este Sadova. În februarie, peisajul este unul de vis, iar îndrăgostiții se pot relaxa în cele mai bune condiții. Aici, locuri de cazare sunt numeroase, iar prețurile sunt un pic mai mici.

În Sadova, în timpul săptămânii, prețurile pentru o cazare cu șemineu, jacuzzi și cu acces gratuit pleacă de la 600 de lei. În schimb, în weekend, două nopți de cazare pornesc de la prețul de 1.500 de lei.

ADVERTISEMENT