Life

Trucul secret care te ajută să cureți scurgerea de la chiuvetă în mai puțin de 10 minute. Instalatorii nu ți-l spun niciodată

Soluția misterioasă care te scapă de scurgerea înfundată de la chiuvetă în doar 10 minute. Persoanele specializate nu o divulgă.
15.04.2023 | 11:01
Trucul secret care te ajuta sa cureti scurgerea de la chiuveta in mai putin de 10 minute Instalatorii nu til spun niciodata
Soluția misterioasă care te scapă de scurgerea înfundată de la chiuvetă în doar 10 minute. Persoanele specializate nu o divulgă. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Trucul secret care te ajută să cureți scurgerea de la chiuvetă în mai puțin de 10 minute. Instalatorii nu ți-l spun niciodată. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a scăpa de neplăceri.

Soluția misterioasă care te scapă de scurgerea înfundată de la chiuvetă în doar 10 minute. Persoanele specializate nu o divulgă

Ai încercat toate soluțiile din comerț și tot nu ai scăpat de scurgerea înfundată de la chiuvetă? Ei bine, FANATIK vine în ajutorul tău cu o metodă care în doar 10 minute va lăsa țevile curate și cu un miros plăcut.

ADVERTISEMENT

Persoanele specializate în astfel de probleme nu o să divulge niciodată faptul că bicarbonatul de sodiu face minuni în combinație cu oțet. Cele două produse se găsesc foarte ușor în comerț și nu lipsesc din nicio bucătărie.

Cele două substanțe creează o reacție chimică care eliberează dioxid de carbon și în felul acesta ajută la descompunerea și eliminarea blocajelor, indiferent că este vorba de chiuveta din bucătărie sau cea din baie.

ADVERTISEMENT

După ce au fost turnate cele două ingrediente se lasă să acționeze câteva minute și apoi se toarnă din belșug apă caldă care are rolul de a curăța scurgerea. Ulterior, se acoperă scurgerea cu un dop pentru un efect de durată.

La final unele gospodine obișnuiesc să mai toarne o cană de apă fierbinte. În cazul depunerilor de grăsime sau a scurgerilor parțial înfundate se poate folosi cu mare încredere o soluție formată din bicarbonat de sodiu și zeama de la o lămâie.

ADVERTISEMENT

Soluții ideale pentru desfundarea scurgerii de la chiuvetă

De asemenea, acest praf alb magic se poate amesteca și cu o băutură răcoritoare de tip cola. Se toarnă soluția, apoi se adaugă apă fiartă și se lasă să acționeze. La final scurgerea chiuvetei va avea un miros foarte plăcut.

O altă soluție ideală pentru desfundarea scurgerii de la chiuvetă este detergentul de vase alături de apă fiartă. Metoda este foarte simplă și utilă atunci când țevile nu sunt înfundate complet sau au nevoie de o curățare periodică.

ADVERTISEMENT

Se toarnă apa fiartă într-un recipient în care se adaugă detergentul lichid. Se amestecă foarte bine cele două produse și apoi se toarnă în chiuvetă fără a se adăuga altceva după. Canalizarea va fi curată în doar 10 minute!

ADVERTISEMENT
Tags: