Life

Trucul viral de pe iPhone care îți permite să citești mesajele șterse de pe telefon. Este simplu de utilizat

Există un truc despre care utilizatorii de iPhone trebuie să știe. Aceștia pot să citească mesajele șterse de pe telefon, într-un mod cât se poate simplu.
20.01.2023 | 16:48
Trucul viral de pe iPhone care iti permite sa citesti mesajele sterse de pe telefon Este simplu de utilizat
Trucul viral de pe iPhone care îți permite să citești mesajele șterse de pe telefon. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Dacă ai iPhone, atunci trebuie să știi neapărat de acest truc, care îți permite să recitești mesajele șterse de pe telefon.

Cum recuperezi mesajele șterse de pe iPhone

În cazul în care nu știai până acum, telefoanele iPhone au un coș de reciclare, la fel ca pe un computer, ceea ce înseamnă că lucrurile șterse pot fi recuperate și chiar citite.

ADVERTISEMENT

Așadar, dacă ai șters niște lucruri sensibile, nu uita că acestea nu au părăsit încă complet telefonul tău. De asemena, dacă ai șters ceva din greșeală, poți recupera extrem de repede.

Pe iPhone, această funcție se numește Recently Deleted (Șterse recent). Mesajele pe care le credeai dispărute de mult timp rămân acolo până la 40 de zile.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, ele urmează să fie șterse automat și nu mai pot fi recuperate. Funcția poate fi găsită chiar în secțiunea Messages, după cum dezvăluie TikToker Petty White.

Amintim că și cei de la Whatsapp pregătesc o funcție similară prin care utilizatorii își pot recupera mesajele șterse. 

ADVERTISEMENT

Ce trebuie deci să facem pentru a ne recupera mesajele vechi sau pentru a le putea citi? Atingem butonul Edit (Editare) din stânga sus.

Unde găsim mesajele șterse de pe iPhone

Ar trebui să vedem apoi butonul Afișare șterse recent. Dacă nu îl vedem, atunci înseamnă că nu mai avem mesaje șterse de restaurat, pentru că cel mai probabil că au ajuns la expirare.

ADVERTISEMENT

Pagina arată mesajele pe care le-ai primit, precum și un contor de zile la sfârșitul fiecăruia. Acesta îți spune cât timp mai ai la dispoziție înainte ca mesajul să fie șters automat pentru totdeauna.

Poți bifa fiecare mesaj pe care dorești să îl ștergeți sau să îl recuperezi și atingi butoanele corespunzătoare de mai jos. De asemenea, la fel ca și la mesajele pe care le ai în telefon, neșterse, poți opta pentru butonul Delete All (Șterge tot), sau Recover All (Recupera tot) pentru fiecare mesaj lăsat acolo.

Să nu uităm că telefoanele iPhone mai au și alte secrete despre care mulți utilizatori nu știu. Există și un joc ascuns de Google în astfel de telefoane, care ne poate aminti de copilărie. 

ADVERTISEMENT
Tags: