Life

Trucuri de înfrumusețare de la Dana Săvuică: ”Dragostea de sine te ajută”

Dana Săvuică se menține în formă maximă la cei 52 de ani ai săi, motiv pentru care este întrebată foarte des care sunt secretele la care apelează în prezent.
01.05.2022 | 18:38
Trucuri de infrumusetare de la Dana Savuica Dragostea de sine te ajuta
Dana Săvuică, secrete de frumusețe. La ce metode apelează vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta are câteva trucuri de înfrumusețare pentru a se simți feminină și confortabil în propria piele. Frumoasa blondină crede că orice femeie trebuie să fie foarte atentă la sănătatea sa atât interioară, cât și exterioară.

Dana Săvuică, secrete de frumusețe. La ce metode apelează vedeta

Dana Săvuică consideră că iubirea de sine este extrem de importantă. Prima femeie care a pozat în celebra revistă pentru adulți crede că e bine să se pună pe primul plan, fără să recurgă la trucuri complicate.

ADVERTISEMENT

„Cred că o femeie, dacă se respectă, trebuie să se îngrijească toată viața ei, pentru că asta este menirea femeii. Să fie feminină, să fie curată, să fie aproape perfectă și, de asemenea, este foarte important ca femeile să aibă grijă de ele și pentru sănătatea lor.

Frumusețea nu ține de vanitate, ține de curățenia interioară și exterioară. Atunci putem discuta și despre sănătate și despre îngijirea noastră de zi cu zi, deci are mult mai multe fațete. Fiecare femeie este unică.

ADVERTISEMENT

Fiecare își prețuiește frumusețea în felul ei. Unele stau ore întregi și au un ritual de îngrijire complex, iar altele au nevoie doar de câteva minute. Important este să nu uite de ele, adică să se pună pe primul loc. 

Dragostea de sine te ajută să răspândești dragoste în jurul tău. Nu există să nu ai timp pentru tine, iar dacă tu crezi că nu ai timp, îl faci”, a declarat blondina pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Săvuică, trucuri de înfrumusețare

Dana Săvuică are un ritual de care ține cont în fiecare dimineață. Vedeta se spală numai cu apă rece, chiar dacă are la dispoziție numeroase produse de înfrumusețare și de îngrijire a tenului.

Frumoasa blondină se bucură că există creme românești care țin pasul cu știința și care pot păstra în continuare frumusețea și prospețimea femeilor din țara noastră.

ADVERTISEMENT