Life

Trucurile folosite de Mirela Vaida pentru a avea un ten perfect. “Am testat multe produse”

Mirela Vaida a dezvăluit rețeta secretă pentru a avea un ten perfect. Prezentatoarea nu se sfiește niciodată să apară fără pic de machiaj pe conturile de socializare.
23.03.2022 | 17:16
Trucurile folosite de Mirela Vaida pentru a avea un ten perfect Am testat multe produse
Trucurile folosite de Mirela Vaida pentru ten perfect. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și-a surprins fanii în repetate rânduri cu fotografiile postate pe conturile de socializare. Spre deosebire de alte vedete, aceasta nu se teme să apară fără machiaj și toți au observat că are un ten perfect.

Trucurile folosite de Mirela Vaida pentru a avea un ten perfect. “Am testat multe produse”

Chiar dacă telespectatorii o văd zilnic cu un make-up profesionist aplicat pe ten, Mirela Vaida a postat în repetate rânduri fotografii în care apare fără pic de machiaj. Aceasta se poate lăuda un un ten luminos și curat, așa cum și-ar dori multe femei să aibă.

ADVERTISEMENT

“Pentru o femeie, importantă e întotdeauna fața, tenul, pentru că e cartea ei de vizită.

Tot ce înseamnă înfățișarea… pentru că îi dă o stare bună, pentru că o face să se simtă tânără”, a declarat Mirela Vaida la Antena Stars. 

Pentru a arăta impecabil, prezentatoarea are câteva trucuri pe care le-a dezvăluit și fanilor ei. Vedeta are o rutină de la care nu se abate niciodată. Folosește diferite creme pentru ten, dar este și adepta produselor naturiste.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a dezvăluit că își face o exfoliere a tenului cu mălai sau zaț de cafea o dată pe lună. Uneori merge și la medicii esteticieni pentru intervenții minore, non-invazive.

“Curăț fața foarte bine, și dimineața și seara. Demachiere foarte bună. Apoi fac câte o exfoliere, câte un gomaj cu zaț de cafea, cu mălai sau alte remedii naturiste, că eu pe astea le folosesc – o dată, de două ori pe lună, ca să nu fie nici prea grav asupra tenului.

ADVERTISEMENT

După care pun un ser. Dimineața pun o cremă, care are efect hidratant, iar seara pun altă cremă, care hrănește pielea. Am foarte mare grijă la cremele pe care le folosesc.

Eu am testat foarte multe creme, dar nu mă duc niciodată pe ceea ce mi se spune până nu probez pe pielea mea”, a mai precizat prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

ADVERTISEMENT
Tags: