News

Trupul unui bărbat, parțial dezbrăcat și mâncat de câini, găsit pe centura Capitalei. Ar fi vorba de un imigrant

Descoperire cu adevărat terifiantă pe Șoseaua de Centură a Capitalei. Trupul unui bărbat, parțial dezbrăcat și mâncat de câini, a fost găsit de un șofer de TIR.
27.01.2022 | 22:27
Trupul unui barbat partial dezbracat si mancat de caini gasit pe centura Capitalei Ar fi vorba de un imigrant
Descoperire terifiantă pe centura Capitalei. Cadavrul unui bărbat mâncat de câini, găsit de un șofer de TIR. Sursa foto: adevarul.ro
ADVERTISEMENT

Un șofer de TIR a alertat Poliția Ilfov după ce a descoperit un bărbat mort pe șoseaua de Centură, la distanță mică de Autostrada Soarelui.

Din primele verificări, cadavrul era pe jumătate dezbrăcat și avea urme din care reiese că ar fi fost mâncat de câini.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor G4Media, ar fi vorba despre un cetățean străin, cel mai probabil imigrant.

Descoperire terifiantă pe centura Capitalei. Cadavrul unui bărbat mâncat de câini, găsit de un șofer de TIR

Cadavrul a fost depistat în zona Cernica, fiind întins pe carosabil. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii din Pantelimon și ai Serviciului de Investigații Criminale, unde au constatat că informațiile se confirmă.

ADVERTISEMENT

”Din primele verificări, polițiștii au observat cadavrul parțial dezbrăcat și mâncat de câini. În zona capului lipsește o parte din scalp.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală, care urmează să se deplaseze la fața locului, pentru efectuarea de activități din competență”, transmite IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT

Sursa citată mai notează că, cel mai probabil, bărbatul se ascundea sub un TIR. Apoi, în timpul mersului, acesta ar fi căzut de sub vehicul, fiind grav rănit, apoi survenind decesul. După deces, acesta ar fi fost mâncat de câini.

Inițial, IPJ Ilfov a anunțat că a primit o sesizare de la un șofer de TIR, care ar fi descoperit un bărbat mort pe carosabil, pe Soseaua de Centură, la 200 de metri de A2.

ADVERTISEMENT

”Este vorba despre un cadavru al unei persoane de sex masculin. Din primele verificări s-a constatat că victima este dezbrăcată parțial, prezintă o leziune deschisă în zona capului și mai multe echimoze pe corp.

Se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor decesului”, se preciza în informarea IPJ Ilfov.

Criminaliștii au ajuns la fața locului

De asemenea, a fost anunţat Serviciul de Medicină Legală, care urmează să se deplaseze la faţa locului, pentru efectuarea de activităţi din competenţă, mai anunță Poliția.

În aceste ore, polițiștii criminaliști efectuează cercetări la faţa locului pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT