Sport

Țucudean le dă speranțe dinamoviștilor. Cum vede redresarea echipei

Dinamo se luptă pentru evitarea retrogradării, însă Țucudean este optimist în ceea ce privește soarta trupei din Ștefan cel Mare. În câțiva ani, Dinamo poate reveni pe locurile fruntașe.
11.11.2023 | 21:44
Tucudean le da sperante dinamovistilor Cum vede redresarea echipei
Tucudean vrea la Dinamo un investitor puternic, precum Sucu. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo este în cădere liberă în Superligă. Ultima victorie a elevilor lui Ovidiu Burcă datează din luna august, atunci când au reșit să se impună cu 3-2 în fața celor din Voluntari. De atunci, Dinamo a coborât în clasament și ocupă locul 15.

Țucudean așteaptă un investitor pentru Dinamo

“Ușor, ușor sper ca Dinamo să-și revină. Să își facă stadionul. Să se găsească un investitor ca la Rapid, căruia să-i placă fotbalul. Să vină lângă echipă. Să facă o bază modernă. Să investească în echipele de juniori. 

ADVERTISEMENT

Orice se poate întâmpla. În doi, trei, patru, cinci ani se pot schimba lucrurile. Nu știm dacă se va salva. E devreme să vorbim momentan. Încă se joacă. Vedem ce va fi”, a declarat George Țucudean pentru Sport.ro.

Ultimul meci al lui Dinamo a fost o dezamăgire pentru fanii din Ștefan cel Mare. Echipa lui Ovidiu Burcă a fost învinsă de către UTA cu scorul de 2-1. Politic a deschis repede scorul, iar meciul părea că va merge într-o direcție bună.

ADVERTISEMENT

Dinamo nu a mai câștigat din august

Din păcate pentru dinamoviști, Micovschi a egalat în minutul 41, iar la pauză tabela arăta 1-1. În partea a doua a jocului, Rednic a reușit să desfacă apărarea lui Burcă, iar Freitas a stabilit scorul final în ultimul minut al meciului.

Dinamo nu a reușit să câștige nici contra rivalelor de clasament. În etapa precedentă, formația din Ștefan cel Mare a primit vizita lui Poli Iași. Moldovenii au rezistat la București și au plecat acasă cu un punct la finalul unei partide terminate la egalitate, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt i-a atribuit lui Dinamo una din cele mai categorice înfrângeri ale sezonului. Formația lui Măldărăşanu s-a impus cu scorul de 4-0 într-un meci în care bucureștenii au făcut act de prezență.

Victoria celor de la Hermannstadt nu a fost una întâmplătoare. Sibienii au confirmat forma bună în care se află și în ultima etapă, atunci când au reușit să o învingă pe CFR cu scorul de 1-0. Victoria lui Hermannstadt a ajutat-o pe FCSB, care astfel, a rămas pe primul loc în Superligă.

ADVERTISEMENT

FCSB și Dinamo se află la polul opus în clasament. Echipa lui Gigi Becali ocupă locul întâi cu 31 de puncte. Dinamo se află pe poziția a 15-a, la 21 de puncte distanță față de marii rivali. FCSB a pierdut la rândul ei în ultima etapă contra Rapidului, scor 2-1.

ADVERTISEMENT