Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jefte Betancor, OUT de la CFR Cluj! Clubul a anunțat rezilierea contractului. „Îi mulțumim!”

Conducerea clubului CFR Cluj a anunțat că a ajuns la un acord pentru rezilierea amiabilă a contractului cu atacantul Jefte Betancor.
15.11.2023 | 12:45
Jefte Betancor OUT de la CFR Cluj Clubul a anuntat rezilierea contractului Ii multumim
CFR Cluj și Jefte Betancor au ajuns la un acord privind rezilierea contractului. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
15-11-2023
10:50

CFR Cluj i-a reziliat contractul lui Jefte Betancor

CFR Cluj a anunțat oficial rezilierea contractului cu Jefte Betancor, mutare care fusese anticipată și anunțată la FANATIK SUPERLIGA încă din urmă cu două săptămâni.

„Mulțumim, Jefté Betancor!

Clubul CFR 1907 Cluj și atacantul Jefté Betancor au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Revenit în Gruia în această vară, Jefté a bifat 17 partide în tricoul alb-vișiniu, fiind autorul a două goluri și a două pase decisive.

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă în carieră!”, a anunțat clubul CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

 

09-11-2023
16:52

Mandorlini confirmă plecarea lui Jefte

Andrea Mandorlini a confirmat faptul că Jefte Betancor nu mai intră în planurile echipei. Italianul spune că decizia a fost a spaniolului.

În spatele acestei decizii a fost dorința atacantului de a juca mai mult, ceea ce nu i se putea garanta la CFR Cluj. Mandorlini așteaptă ca în iarnă să primească întăriri.

Jefte este afară din acest proiect, din echipa noastră. El este un băiat bun şi îi doresc tot binele. El a jucat multe meciuri la noi, îşi dorea să joace mai mult, mie îmi pare rău pentru el. El a decis asta. El îşi dorea să joace mai mult şi eu nu îi pot promite asta, indiferent de numele pe care îl are.

După meciul cu Iaşi avem o pauză, apoi şase meciuri foarte grele şi perioada de mercato. Noi ne concentrăm doar asupra meciului cu Iaşi. Urmărim profiluri de jucători, dar concentrarea noastră este pe aceste meciuri. Sunt convins că în mercato directorii sportivi vor face o treabă foarte bună, aşa cum am făcut-o mereu“, a declarat Andrea Mandorlini într-o conferință de presă.

Vârful spaniol a agitat spiritele în ultima perioadă în vestiarul ardelenilor, părăsind în două rânduri stadionul mai devreme decât colegii săi. Prima dată s-a întâmplat la pauza meciului cu Farul, când a plecat după ce a fost schimbat după prima repriză, iar apoi la derby-ul cu U Cluj, când s-a supărat că nu a fost oprit în lot.

Cristi Balaj, vești de ultimă oră despre Jefte

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, președintele Cristi Balaj a lăsat să se înțeleagă că Jefte Betancor nu va mai face parte din lotul lui CFR Cluj din iarnă.

ADVERTISEMENT

”Jefte a avut o accidentare și rămâne de văzut în ce măsură vom continua sau nu colaborarea. Rămâne de văzut. Sută la sută vor exista consecințe. Este un jucător bun, îi doresc să joace așa cum își dorește și el, doar că într-o echipă nu este suficient să fii prieten prin modul în care comunici cu un coleg la altul și nu mă refer la Jefte aici.

Trebuie să demonstrezi acest lucru și prin sacrificii, că joci sau nu joci, prin pasa pe care o dai, prin modul în care te demarci când un coleg are nevoie de sprijinul tău sau prin modul în care te comporți când nu ești în teren și mă refer aici la orice jucător”, a declarat Balaj.

ADVERTISEMENT

Balaj, avertisment clar pentru jucători

Extrem de amărât după înfrângerea suferită de CFR Cluj pe terenul lui FC Hermannstadt, prin care formația din Gruia a ratat ocazia de a urca pe primul loc la finalul turului, Balaj a transmis un mesaj clar către jucători.

”Știm unde trebuie să lucrăm, nu vreau să vorbesc de jucători, nu dau nume de jucători, nu sunt genul care să acuze jucătorii, dar asta nu înseamnă că nu avem discuții față în față. Îmi propun să intru astăzi la ei în vestiar, pentru că trebuie să avem o discuție serioasă în acest sens. N-am vrut să o fac aseară pentru că eram mult prea supărat.

ADVERTISEMENT

Ideea este că doar jucătorii, alături de staff-ul tehnic, sunt cei care pot schimba lucrurile. Au demonstrat și în meciul cu Farul de acasă și în alte partide că au valoare. Trebuie să strângă rândurile pentru că dacă nu în iarnă vor fi surprize.

Noi monitorizăm, încercăm să le asigurăm cele mai bune condiții, din acest punct devedere nu există rabat, și încercăm să fim aproape de ei. Faptul că îi sprijinim, că îi încurajăm, că nu vorbesc urât de un jucător anume asta nu înseamnă că nu rezolvăm problemele sau că nu intrăm în vestiar”, a spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA rulează LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În aceleași zile, de la ora 17:30, emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Jefte, ca și dat afară de la CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: